36-річна Міка Ньютон стривожила новиною з хворобливим виглядом у масці: “Я знову в онкологічному центрі”

Українська співачка змусила шанувальників нервувати через останні заяви на особистій сторінці. Знаменитість з сумними очима вирушила до онкологічного центру

Відома українська співачка Міка Ньютон народилась та виросла на Заході України, проте 2011 року, після виступу на Євробаченні, переїхала жити до США. Там знаменитість будує кар’єру та щасливе особисте життя. Завадити цьому не змогла навіть онкологія. Деякий час тому Міка Ньютон перемогла рак яєчників і тепер тримає здоров’я під ретельним контролем.

Міка Ньютон повернулась до онкологічного центру

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська співачка розповіла, що прийшла до онкологічного центру. Судячи з опису, Міка Ньютон відвідує лікарню для планового обстеження – після лікування онкологічних захворювань пацієнти мусять ретельно стежити за своїм здоров’ям та систематично відвідувати лікаря.

Міка Ньютон повідомила, що прийшла до лікарні на обстеження
Міка Ньютон повідомила, що прийшла до лікарні на обстеження

Час пролетів, 3 місяці пройшли дуже швидко та я знову в онкологічному центрі. Цього разу мені зовсім не хотілось сюди йти. Я маю багато запитань, чому? Втім, я чудово знаю всі відповіді… Я так сильно хочу рухатись далі, проте кожне відвідування центру нагадує мені про цю подорож. Ця енергія, сум, думки… Рак так сильно змінив моє життя…

– прокоментувала співачка.

Міка Ньютон про рак

Українська артистка перемогла рак яєчників. Своїм досвідом артистка ділилась після ремісії онкологічного захворювання. У інтерв’ю для “Життя відомих людей” знаменитість розповіла про те, як їй вдалось побороти рак, а також зізналась, чи зможе мати своїх дітей. Нагадаємо, що зірка не одразу розповіла фанатам правду про свій стан – новинами артистка поділилась лише, коли все налагодилось.

Перші симптомі у співачки з’явились після пишного весілля зі своїм коханим. Американець Кріс і Міка Ньютон відсвяткували захід на 120 людей, який наречена організувала власними силами. Після весілля співачка відчула болі в животі, втім не надала їм належної уваги – списала на стрес після весілля та проблеми зі шлунком.

Знаменитість під час лікування
Знаменитість під час лікування

Міка Ньютон вирішила самостійно “вилікувати” проблеми зі шлунком – прописала собі дієту та почала займатись самолікуванням у вигляді гарячої йоги. Варто зазначити, що піддавати онкологічні утворення високим температурам – протипоказано, тому те, що пухлина не розірвалась – диво.

Операції зірка робила в рідному Києві, проте після першого хірургічного втручання лікарі виявили метастази. Наступні операції зірка переносила вже у США, а після цього її чекала довга реабілітація. Втім, зізнається співачка, вона завжди налаштовувала себе лише на хепі-енд. Зараз знаменитість проходить планові обстеження та контролює своє здоров’я. Крім того, Міка Ньютон зможе мати дітей у майбутньому.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.