Арестович покинув Україну: дружину та дітей залишив у Києві, а сам вирушив з товаришем за кордон (ФОТО)

Олексій Арестович повідомив, що покинув територію Україну та пояснив, чому прийняв таке рішення. Про дітей та дружину, яких залишив у Києві, знаменитість промовчав

“Краш” мільйонів, народне заспокійливе, радник керівника ОП, психолог, блогер, політичний та військовий оглядач, актор – усе це про Олексія Арестовича. Його постать спірна та незрозуміла. Доки для одних знаменитість є ледве не найважливішою постаттю українського інформаційного простору, інші зазначають, що заслуги Арестовича сильно переоцінили. Хай там що, за особистим життя Олексія уважно стежать ледве не всі українці.

Олексій Арестович покинув територію Україну

На особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук литовський журналіст і активіст Гедрюс Сакалаускас поділився з підписниками спільною з Арестовичем фотографією. Таким чином стало відомо, що знаменитість нині знаходиться за межами рідної країни. На кадрі Олексій Арестович позує разом із журналістом на фоні засніженого міста Вільнюс, що у Литві. Арестович вирушив до Литви у рамках поновлення діяльності Офісу Президента після початку повномасштабного вторгнення.

Олексій Арестович “засвітився” на фотографії у Латвії – виявилось, що він покинув Україну

Окрім дипломатичних зустрічей, він взяв участь у зніманні телепроєкту. Про це також повідомив литовський журналіст і додав фотографії процесу. У описі до опублікованих кадрів активіст Гедрюс Сакалаускас зазначив, що останні декілька днів він провів зі своїм хорошим товаришем.

Він також зазначив, що Олексій Арестович неодноразово демонстрував свою любов до Литви та захоплення культурою цієї країни. Гедрюс Сакалаускас додав, що український громадський та політичний діяч зробив чимало фотографій у країні, яку відвідав.

Особисте життя Олексія Арестовича

Нагадаємо, що раніше Анастасія Арестович вперше дала інтерв’ю, в якому детально розповіла про особисте життя, а також шлюб з Арестовичем. Дружина Олексія, судячи з опублікованих у мережі кадрів, супроводжувала свого чоловіка у поїздці до Литви, проте їхніх дітей на кадрі не видно, а отже можна зробити висновок, що вони залишились у Києві.

Зі своєю коханою знаменитість виховує двох дітей – доньку Вероніку та сина Олександра. Крім того, в нього є донька від попереднього шлюбу – Аеліта.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.