“У цьому причина мого мовчання”: Ані Лорак вперше звернулася до українців через 9 місяців війни

Співачка Ані Лорак, яка після початку повномасштабної війни продовжила працювати в росії і вирішила мовчати про події в Україні, вперше записала відеозвернення адресоване українцям.

За 9 місяців повномасштабної війни Ані Лорак, яка має українське коріння, жодного разу не висловилась про події. Співачка прийняла для себе рішення мовчати про російську агресію та продовжила жити і працювати в росії.

Цікаво, що Лорак на півроку зовсім зникла з інформаційного простору і навіть видалила свою офіційну сторінку в Інстаграм, на яку було підписано 7 мільйонів чоловік. Втім, через півроку війни артистка вирішила продовжувати свою співочу кар’єру, щоб не втратити заробітки і популярність. Лорак відновила свій Інстаграм-блог і одразу випустила нову пісню. Звісно, новий хіт був не про війну і не про горе, яке відчувають українці, а про любовну драму.

Ані Лорак виступить для росіян
Ані Лорак вперше звернулася до українців через 9 місяців війни

Нещодавно Ані Лорак вперше за 9 місяців війни записала відеозвернення до своїх прихильників і пояснила, чому вона мовчить про події в Україні.

Відео Лорак записала з сонячної Іспанії, де вона зараз відпочиває з донькою. Співачка посміхалася в камеру і транслювала повний душевний спокій.

Багато хочеться сказати, але не хочеться бути використаною ніким і нічим. Можливо, у цьому причина мого мовчання

, – заявила Лорак.

Також співачка додала, що готує багато нових проєктів для своїх прихильників і що дуже їх любить. Втім, про Україну Лорак знову не сказала ні слова.

Користувачі Мережі тут же відреагували на відео і запитали співачку в коментарях, чи не болить їй серце за Батьківщину. Нескладно здогадатися, що співачка проігнорувала ці питання.

До слова, в кар’єрі Ані Лорак зараз криза і це пов’язано саме з її політичною позицією. Лорак планувала влаштувати тур по Європі, а саме по Німеччині та Чехії вже цієї осені. Співачка вже запланувала виступи і почала продавати квитки, але при цьому на афіші Лорак зазначила, що вона є українською співачкою і згадала, що має звання Народної артистки України. Ймовірно Кароліна сподівалася, що таким чином приверне увагу європейського слухача, але лише розгнівала українців. Через бунт українців організатори концертів у Чехії та Німеччині відмінили концерти проросійської співачки Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.