Ірина Білик возз’єдналась зі своїм ексчоловіком Дімою Коляденком та назвала причини: “Море позитивних емоцій”

Відома зіркова пара повідомила про своє довгоочікуване возз'єднання. На особистій сторінці Ірини Білик з'явилась спільна фотографія та перші деталі події

На особистій сторінці української співачки Ірини Білик в соціальній мережі Інстаграм з’явилась публікація, в якій зірка повідомляє про майбутній різдвяний захід, у якому візьме участь разом зі своїм колишнім коханим Дмитром Коляденком.

Ірина Білик зазначила, що виступить разом із шоуменом, який буде телеведучим концерту, у чеському місті Прага, а всі зароблені кошти будуть відправлені на благодійні потреби. Концерт планують провести 18 грудня, а українська співачка виступить зі своїми старими хітами, а також композиціями з нового репертуару.

Незабаром довгоочікувана зустріч в старовинній та гарній столиці Чехії, в Празі. Концерт в супроводі мого доброго друга Дмитра Коляденка, у форматі Новорічної вечірки

– повідомила артистка, назвавши колишнього “добрим другом”.

Анонс майбутньої різдвяної вечірки, яку влаштовує Ірина Білик з Коляденком
Анонс майбутньої різдвяної вечірки, яку влаштовує Ірина Білик з Коляденком

Українська співачка також пообіцяла, що всі присутні отримають море позитивних емоцій, а протягом новорічної вечірки буде розіграно чимало приємних подарунків для гостей концерту. Крім того, Ірина Білик заохотила своїх підписників поділитись у коментарях побажаннями стосовно майбутнього виступу.

Що відомо про стосунки Білик і Коляденко?

Нагадаємо, що відома українська співачка та шоумен були разом протягом двох років. Артисти не перебували в шлюбі, втім жили разом. Ірина Білик після розставання зі своїм колишнім пригадувала, що вони сильно сварились через ревнощі – доходило навіть до того, що до них приїжджала поліція. Втім, після розставання артисти залишились хорошими друзям. Ні Білик, ні Коляденко не дивляться одне на одного скоса, а співачка навіть чуттєво вітає екскоханого з важливими подіями.

Дмитро Коляденко, згадуючи про свою колишню, завжди зазначає, що між ними було сильне кохання. Вперше артисти зустрілись 2001 року, коли Білик ще була одружена. Втім, Коляденко настільки захопився жінкою, що навіть осмілився запросити заміжню на вечерю в ресторан. Пізніше українська співачка розлучилась з чоловіком та почала офіційно зустрічатись із Дмитром.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.