Могилевська поголила волосся на спір, Нікітюк помстилася Ямі, Jerry Heil пожартувала: як виглядають лисі зірки

Жінки цінують своє волосся, оскільки воно дозволяє їм вирізнятися з-поміж інших представниць слабкої статі. А ще зачіску завжди можна змінити й оновити свій імідж. Та, як з'ясувалося, і за повної відсутності волосся зірки здатні виглядати мило і привабливо.

Наталія Могилевська

Артистка необережно забилася об заклад із відомою фітнес-тренеркою Анітою Луценко, що зможе за три тижні позбутися 4 кг ваги. А якщо програє, то поголиться налисо. Справи зі схудненням йшли за планом. Але в самому кінці терміну Наташа побачила на терезах збільшення на 300 г.

Втямивши, що програла парі, співачка влаштувала привселюдне обрізання волосся, де перукарями виступали Леся Нікітюк і Сергій Притула. Та потім втямила, що можна діяти кардинально, пішла в лазню і за останні кілька годин до контрольного зважування позбулася заклятих трьохсот грамів. Ваги показали 72,6 кг, і Могилевська святкувала перемогу.

Леся Нікітюк

Леді Ле не тільки допомагала стригтися Наталці. Вона і сама показалася на люди з блискучою головою без волосся. Це сталося в одному з випусків “Танців з зірками”, коли Нікітюк запросили у крісло журі.

Леся Нікітюк наслідувала Влада Яму і прийшла на Танці з зірками лисою

Білявка прийшла в гарній перуці, а коли промовляла вітальне слово, скинула її і блиснула гладеньким черепом. Отак дівчина потролила суворого суддю Влада Яму, який весь час робив Лесі зауваження після виступів на паркеті.

Jerry Heil

Шанувальники перебували в роздумах, чи справді Нікітюк побрилася, чи це вдало накладений грим. Правду розкрила співачка Jerry Heil, яка виклала в мережу світлини без волосся на голові.

Та довго тримати інтригу не стала, показавши весь процес на відео. Стилісти просто ховають дівоче волосся і роблять ефект блискучої лисої голови. Тож, швидше за все, в перших двох випадках маємо такий же результат.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.