Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва: від дружби до весілля і сина

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв разом вже понад як чверть століття. Їх поєднує разом не лише кохання, а і любов до театру, спільні інтереси та однакові погляди на життя.

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв познайомилися ще під час навчання в театральному ВУЗі. Багато років їх об’єднувала дружба і робота на одній сцені. Наталія і Анатолій і подумати не могли, що колись стануть подружжям. Тим більше, що і Сумська і Хостікоєв були у шлюбі з іншими людьми. Акторка була одружена з кінооператором Ігорем Мамаєвим. Зараз Наталія зізнається, що ніколи по-справжньому не любила першого чоловіка, а вийшла за нього заміж, бо “засиділась в дівках”. Їхній шлюб існував 7 років. Від Ігоря Мамаєва у Сумської є донька Дарина, якій зараз 40 років.

А ось Анатолій Хостікоєв до стосунків з Наталією був одружений двічі та має сина від другого шлюбу.

В який момент зародилися стосунки Наталії і Анатолія не відомо, адже вони обидва довго приховували свої почуття. Втім в 1996 році Сумська народила від Хостікоєва сина В’ячеслава і з того часу перестали приховувати, що живуть разом.

 Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва
Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва

Офіційно одружилися закохані лише у 1999 році, коли їхньому спільному сину було вже 3 роки. Весілля відбулось в кругу сім’ї, без зайвого пафосу. Цікаво, що свідками на весіллі були сестра Наталії акторка Ольга Сумська і її чоловік Віталій Борисюк.

 Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва
Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва

Тоді молодята розповіли журналістам, що довго відкладали весілля через постійну зайнятість. Втім і Наталія і Анатолій запевняли, що дуже хотіли стати законними чоловіком і дружиною.

Зараз спільному сину Сумської і Хостікоєва 26 років. Він пішов по стопах батьків і теж став актором. Хлопець знявся у таких відомих серіалах як “Папаньки”, “На лінії життя”, а також у фільмі “Скажене весілля-3”. Поки що син Сумської і Хостікоєва – холостяк, дітей у нього немає.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".