Як зараз виглядає Наталя Холоденко, яка переїхала з України поближче до Винника: продає свої курси зі знижками

Відома українська психологиня Наталія Холоденко після початку війни в Україні емігрувала за кордон і розповіла, чим зараз займається в новій країні.

Наталія Холоденко – в числі тих українських знаменитостей, які вирішили покинути Україну після повномасштабного російського наступу. Так зробили телеведучі Лідія Таран, Маша Єфросініна, співачки Оля Полякова, Джамала.

В Мережі багато критики отримали зірки, які стали біженцями, але це справа кожного – боротися за своє життя і своїх дітей, а як наголосила Лідія Таран, ми живемо у вільній країні, де кожен має вільне право приймати будь-які рішення, які не шкодять оточуючим.

Психолог Наталія Холоденко обрала поїхати в безпеку з двома дітьми. Вона зупинилась в Німеччині, куди також виїхав головний вовк країни Олег Винник.

В своєму Інстаграм-блозі Наталя часто піднімає тему еміграції та навпаки того, щоб залишатися в Україні, не зважаючи на постійну небезпеку. Також вона вважає важливим незамовчування внутрішніх проблем, які зараз є такими ж нагальними, як і війна:

Болить. Зараз активна стадія гоніння відьом, і багато кому це відверто подобається. Я не буду танцювати під дудку гасел “все буде добре”, “не на часі”, “після війни спитаємо”. Щодня спілкуюся з людьми з різних регіонів, читаю десятки історій про спроби виїзду. Скільки трагедій… Ми не чуємо одне одного. Ми не поважаємо себе, якщо вважаємо нормальним стояти з дітьми на руках добу на кордоні в холоді та без туалету. І за це ніхто не вибачиться, бо навіть не сподіваємося, що хоч одного начальника прикордонної служби за це спитають. Я пишу саме про це, бо це не вимагає ніяких суперзатрат чи зусиль з боку влади. Це якраз піклування про людей у країні, де почалася війна, про яку керівництво ніби й знало

, – висловилася Холоденко.

Як зараз виглядає Наталя Холоденко, яка переїхала з України поближче до Винника
Як зараз виглядає Наталя Холоденко, яка переїхала з України поближче до Винника

Зараз Наталія Холоденко продовжує займатися своєю професійною діяльністю, постійно спілкується з підписниками в Мережі, а також з великою знижкою продає свої курси з власної онлайн-школи, які рекламує в Instagram.

Наталія Холоденко продає свої курси зі знижкою

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.