Аніта Луценко і Тоня Матвієнко не хочуть жити в Британії: українські зірки масово планують повернення назад

Через війну в Україні за кордоном зараз знаходяться мільйони українців і зірки шоу-бізнесу в тому числі, але навіть вони, маючи можливість жити там, планують повернення на Батьківщину.

З міркувань безпеки деякі з українських знаменитостей на початку війни забрали дітей і виїхали за кордон. Різну реакцію в Мережі вони отримали на свій від’їзд. Частина фанатів вважає, що це правильно, а інша частина бачить в цьому зраду. Але знаходячись не в Україні зірки знаходять можливості допомагати і наближати перемогу кожен як може.

В багато різних країн розкидало українців. Є знаменитості, які зупинилися на Великобританії, але залишатися там назавжди не хочуть і не планують.

Тоня Матвієнко

Відома українська співачка Тоня Матвієнко з молодшою дочкою від шлюбу з Арсеном Мірзояном перший час жила в Португалії, а потім осіла в Британії. Там донька пішла в школу, а Тоня співає на різних заходах і намагається знайти підробіток, тому що вся її сім’я — це артисти, які зараз не отримують гонорарів на благодійних концертах і треба за щось жити.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

В інтерв’ю Тоня Матвієнко зізнавалася, що дуже хоче додому, але як матір зобов’язана захистити дитину від того, що відбувається тут. Маленька Ніна стала причиною, через яку співачка виїхала за кордон, а не залишилася на Західній Україні. Облаштовувати життя на постійній основі у Великобританії артистка не збирається і планує повернення назад після перемоги.

Аніта Луценко

Відома українська фітнес-тренер Аніта Луценко також знаходиться в Британії. Вона багато отримує питань від фанатів про те, чи повернеться вона в Україну. В Інстаграм-блозі знаменитість відповіла:

Навіть на 1% у мене від початку і до зараз немає думки залишатись в Британії. Додому. І зараз планую як зможу відбудовувати нашу Україну. Як саме я — активна, дієва зможу бути корисною нашій молоді і дітям. Формування Нової України потребує людей. Поганці мають піти, а люди, що серцем за України точно бути в ділі

Діти Олі Полякової

Суперблондинка Оля Полякова декілька місяців прожила у Франції з доньками Машею і Алісою, а потім коли почався новий навчальний рік влаштувала їх на навчання у Великобританії і сама почала активну концертну діяльність на підтримку України.

Оля Полякова насмішила історією, як її молодша донька Аліса не впізнала свою бабусю
Оля Полякова з доньками і мамою

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.