“Ким ти була до Холостяка?”: Дашу Квіткову звинуватили в тому, що вона користується популярністю Добриніна

Учасниця та переможниця дев'ятого сезону українського реаліті-шоу "Холостяк" Даша Квіткова відповіла на хейт від підписників. Зірку звинуватили у використанні свого чоловіка

Відома українська блогерка та переможниця 9-го сезону української версії популярного реаліті-шоу “Холостяк” на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм висловилась щодо закидів деяких підписників стосовно того, кому та чому має завдячувати Квіткова у питанні своєї популярності. Так, знаменитість показала повідомлення, яке їй “прилетіло” від одного з підписників.

Користувач мережі надіслав Даші Квітковій “послання”, в якому зазначив, що без участі в телепроєкті “Холостяк”, а також без заміжжя за Нікітою Добриніним, вона б не досягла слави. На думку коментатора, українська блогерка має дякувати випадковості, адже без неї вона не змогла б стати популярною.

Що відповіла Даша Квіткова?

Перш за все, зізналась дівчина, за чотири роки від початку знімання в телепроєкті вона почула дуже багато подібного хейту у свій бік. Так, Квіткова вирішила раз і назавжди висловити власну думку стосовно того, що їй закидають ледве не бездарність.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін
Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Даша Квіткова зазначила, що на реаліті-шоу кожного року приходять тисячі дівчат, проте не кожна зуміла досягти того успіху, якого вдалось досягти їй. Дівчина зазначила, що телепроєкт дійсно дає потужний поштовх та допомагає здобути власну авдиторію, яка зацікавлена в тобі, проте після завершення знімання шоу ти залишаєшся одна. Саме тут, зізнається Квіткова, видно, хто дійсно заслужено став популярним, а кому “нічого не світить”.

До того ж Даша Квіткова зазначила, що під час самостійного плавання дівчата, які хочуть стати відомими, мають самостійно знаходити можливості та перспективи, адже їм ніхто не допомагатиме. Втім, якщо ти не можеш із цим впоратись, то просто тонеш, розповіла переможниця дев’ятого сезону “Холостяка”.

Українська блогерка також зазначила, що вона впевнена: якби у неї не було потужного потенціалу, вона б ніколи не змогла стати тою, ким є зараз. Даша Квіткова зазначила, що всього, чого вона досягла, у неї б не було, якби вона просто “сиділа рівно”.

Я собою дуже пишаюся. Ви можете просто сидіти й далі так вважати або просто діяти

– підсумувала дружина ексхолостяка Нікіти Добриніна.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.