Як співає старша донька Полякової, яку Оля просуває на велику сцену: 17-річна Маша продемонструвала свій вокал

17-річна донька Олі Полякової Маша мріє про велику сцену і славу співачку. Однак, чи є у дівчини талант і чи насправді вона володіє гарним голосом?

Старша донька Олі Полякової  Марія не менш відома публіці ніж її мама. Дівчина ще з 14 років активно веде свій Інстаграм-блог, де часто публікує недитячі знімки і епатує публіку своєю поведінкою.

Маша зовсім не боїться погано повпливати на репутацію своє мами, тож привертає до себе увагу всіма можливими для цього способами. Робить це дівчина лише тому, що мріє стати відомою та популярною співачкою.

Маша Полякова розповіла про курйозну ситуацію у гуртожитку в Лондоні
Як співає старша донька Полякової, яку Оля просуває на велику сцену

Марія навіть має власний музичний гурт, який називається “ШВИ”. Дівчина там являється солісткою. Молодіжний гурт вже встиг дати декілька невеликих концертім. Втім після виступу замість омріяної слави Маша отримала купу хейту в свій бік. Публіка засудила пісні, які співає дівчина, адже вони майже повністю складаються з ненормативної лексики. Крім того коментатори відмітили, що Маша має досить слабкий вокал і не тягне на співачку.

Нещодавно Маша Полякова опублікувала відео, де заспівала популярну молодіжну пісню і зіграла на маленькій гавайській гітарі – укулеле. Дівчина хотіла показати, що вона має слух і голос.

Користувачі Мережі позитивно відреагували на відео Маші і написали багато гарних коментарів, але першою дівчину оцінила її мама Оля Полякова.

Суперблондинка написала в коментарях, що дуже чисто заспівала і змогла передати інтонації.

  • А ось, що написали інші користувачі Мережі:
  • “Голос красивий і сильний”
  • “Вибач, але тобі краще зніматися в кіно. Сцена – не твоє”;
  • “Гени нігтем не задавиш. Мені дуже подобається, як ти співаєш”;
  • “Так сподобалось, давай ще кавери”.

Нагадаємо, в цьому році Маша Полякова стала студенткою престижного лондонського ВНЗу, де навчається музики. Дівчина не збирається покидати співи, а навпаки, робить все, щоб стати професійною співачкою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.