Пустили коріння за океаном: Влад Яма, Дмитро Ступка, Лілія Подкопаєва, Саша Еллерт, Alyosha й інші зірки в США

Сьогодні багато українських зірок знаходяться за кордоном і не всі збираються повертатися назад. Читайте у статті, хто з наших знаменитостей поїхав у США.

Лілія Подкопаєва

Олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва родом з Донецька у 2017 році емігрувала в Америку. Зараз спортсменка продовжує свою справу, а також вона долучилася до підтримки України під час війни і робить все, щоб привернути більше допомоги рідній країні в боротьбі за свою свободу і незалежність.

Лілія Подкопаєва показала свою доньку
Лілія Подкопаєва емігрувала у США

Дмитро Ступка

В 2021 році актор Дмитро Ступка разом з колишньою дружиною Поліною Логуновою і їх дочкою переїхав у США. Це рішення він прийняв, отримавши свою першу роль в голлівудському боєвику, а також сім’я давно мріяла подивитися на життя в Америці.

Дмитро Ступка з 2021 року живе у Сполучених Штатах Америки
Дмитро Ступка з 2021 року живе у Сполучених Штатах Америки

Міка Ньютон

Відома українська співачка Міка Ньютон після участі в “Євробаченні” у 2011 році поїхала в США, де планувала жити до 2013 року, але так склалося її життя, що вона там залишилася. За океаном Міка зустріла свого коханого чоловіка, вилікувалася від раку і зараз співає на благодійних концертах в підтримку України.

Міка Ньютон повідомила новини про рак
Міка Ньютон давно живе в Америці

Влад Яма

Хореограф і суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма в перші ж години війни 24 лютого 2022 року разом з дружиною і сином виїхав за кордон і до сих пір залишається там. Сім’я облаштувалася в Америці, не зважаючи на критику від колег і прихильників. Повертатися додому вони поки не збираються.

Влад Яма втік з України в США
Влад Яма втік з України в США

Олександр Еллерт

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вибрався з України у сонячну Каліфорнію під час військового положення на благодійний захід і залишився там.

Олександр Еллерт вперше показав свою реальну дружину
Олександр Еллерт виїхав під час війни в США

Alyosha

Популярна співачка і дружина Тараса Тополі Alyosha перебуває в Сполучених Штатах Америки у родичів чоловіка разом з трьома маленькими дітьми. Зірка робить все, щоб захистити малих від війни, але своє подальше життя в США не бачить і мріє повернутися всією сім’єю в рідну Україну.

Alyosha вперше показала дворічну доньку від Тараса Тополі
Alyosha ховає дітей від війни в США

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.