Втрати і поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Писанка і Сумська померли, а Вакарчук і Кекелія народили

2022 рік став найважчим роком в житті кожного українця. Тисячі людей втратили своїх рідних через війну. Втім, життя триває і навіть у такий складний час народжуються діти.

У сьогоднішній статті ми розповімо про зірок, які пішли у небуття у 2022 році, а також згадаємо знаменитостей, які у такий складний час стали батьками.

Втрати в українському шоу-бізнесі 2022

Паша Лі

Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Паша Лі

Паша Лі – був відомим українським актором кіно і актором дубляжу. Після початку повномасштабної війнив Україні Паша взяв на себе важливу місію і став волонтером. Хлопець допомагав евакуюватися цивільним мешканцям з Ірпеня і 6 березня став жертвою військового злочину. Павло разом з іншими волонтерами їхав у цивільному авто без жодних військових ознак, яке потрапило під обстріл. Хлопець загинув на місці.

Руслана Писанка

Руслана Писанка до та після схуднення
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Руслана Писанка

Відома українська акторка і справжня улюблениця публіки Руслана Писанка пішла з життя в липні цього року. Причиною смерті стала важка онкологічна хвороба, про яку Руслана дізналась, коли приїхала в Німеччину, втікаючи від війни. Боротьба акторки з хворобою була недовгою. Нажаль, рак переміг.

Ганна Сумська

Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Ганна Сумська
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Ганна Сумська

Через декілька днів після початку повномасштабної війни в Україні пішла з життя відома українська актриса Ганна Сумська, яка зіграла більше 150 років в кіно.

Леонід Кравчук

Антонина Кравчук с Леонидом Кравчуком
Антонина Кравчук с Леонидом Кравчуком
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Леонід Кравчук
Втрати в українському шоу-бізнесі 2022: Леонід Кравчук

Перший Президент України Леонід Кравчук пішов з життя у віці 89 років. У 2021 році чоловік переніс операцію на серці, але не зміг повністю одужати. Після довготривалої хвороби чоловік помер.

Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022

Хоча цей рік переповнений біллю і смутком, були у ньому і гарні події, а саме – народження дітей. Деякі зірки шоу-бізнесу стали батьками саме у 2022 році.

Святослав Вакарчук

Другий шлюб Святослава Вакарчука
Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Святослав Вакарчук став татом

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” став татом 21 червня. В нього народилася донечка, яку назвали Соломією.  За рік до цього у Святослава народився первісток. Хлопчика назвали Іваном.

Віра Кекелія

Віра Кекелія
Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Віра Кекелія стала мамою

8 серпня стало відомо, що співачка, учасниця “Голосу країни” та акторка “Жіночого Кварталу” Віра Кекелія вдруге стала мамою. На світ з’явився хлопчик, якого назвали Матвієм.

Олександр Скічко

Александр Скичко 
Поповнення в українському шоу-бізнесі 2022: Олександр Скічко став татом

Український пародист і телеведучий Олександр Скічко став батьком 24 квітня. У нього народилася донечка, яку назвали Анною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.