Втрати Потапа: від дуетів із Каменських і “Время и стекло” до Мішель Андраде з Позитивом: усе через Горову?

Складається враження, що останнім часом від Потапа відвернулася удача, адже шоумена весь час переслідують неприємності в роботі. Навіть в особистому житті не все гаразд – шлюб із Настею Каменських опинився під загрозою.

“Потап і Настя”

Все почалося з оголошення про розпад дуету “Потап і Настя”, яке неабияк шокувало прихильників гурту. У жовтні 2017 пара після 11 років спільних концертів сповістила, що ставить співпрацю на паузу.

Щоправда, протягом якого часу триватиме тайм-аут, не сказали. Згодом фани здивувалися ще більше, дізнавшись, що NK, яка вже на той час почала вдалу сольну кар’єру, 2019-го вийшла заміж за свого колегу Олексія.

“Время и стекло”

Наступним шоком стала новина про припинення існування гурту “Время и стекло” у травні 2020 року. Виглядало подібне рішення Потапа дуже дивним, адже кліпи Дорофєєвої і Позитива набирали мільйони переглядів, а концертні тури завжди проходили з чималим успіхом.

Самі учасники дуету не виглядали сумними, а радо ділилися планами на майбутнє, сповістивши, що за 10 років завершили роботу над картиною “Время и Стекло”, і тепер мають бажання зайнятися чимось новим.

Мішель Андраде і Позитив

Про те, що знаменитості більше не має нічого спільного з Moзgi Group, цьогоріч сповістила сама болівійка, коли спілкувалася зі Славою Дьоміним.

Мішель почала співпрацю з Потапом у 2016 році, а тепер відчула в собі сили продюсувати себе і свою команду самостійно. Чорнявка проговорилася, що Позитив теж розірвав контракт із лейблом.

Ірина Горова

Днями колишня дружина оголосила про завершення співпраці з Олексієм Потапенком. Жінка почерпнула все, що їй потрібно було знати про шоубізнес, і тепер здатна самотужки розвивати музичну індустрію.

От тільки чи буде це робити з колишніми підопічними ексчоловіка, чи набере нових виконавців, не поточила.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.