59-річна Лоліта не виходить на сцену без швидкої допомоги: кому викликає людей у білих халатах?

Вік задерикуватої веселунки Лоліти Мілявської невблаганно рухається до 60-річчя. Тож і даються взнаки проблеми зі здоров'ям. Артистка від виступів не відмовляється, але виставляє особливий райдер.

Раніше обов’язковим пунктом у райдері Лоліти був пункт про наявність шампанського з чорною ікрою в гримерці. Та часи змінюються. Зірку стало підводити здоров’я, тож тепер обов’язковою умовою проведення концерту стала наявність машини швидкої допомоги, що чергує біля дверей концертного залу.

Без швидкої під порогом Лоліта не виходить на сцену

59-річна знаменитість перед виступом вимагає, щоб її оглянув лікар, зміряв тиск і зробив інші дослідження. Тільки після цього Мілявська наважується виходити до шанувальників. Якщо ці умови не будуть виконані, вона може відмовитися виступати взагалі.

“Може стати кепсько комусь із глядачів, мій колектив достатньо віковий, та і я вже далеко не дівчинка”, – виправдовується зірка.

Всі ці перестороги Лоліта ввела в обіг після того, як стала жертвою пандемії. Звісно, фани бажають обійнятися з улюбленою співачкою. Ось і підхопила вірус. Гастролі артистка не скасувала. Виходила на сцену після ін’єкцій антибіотиків й інших препаратів. Але відтоді вимагає, щоб під рукою завжди були медики.

Додаткові вимоги

Якось Лоліта наголосила, що не має потягу до шику і блиску. На підтвердження продемонструвала брудну гримерку, де впадало в очі сало замість фуагри, валялася чужа зубна щітка, а попільничка наповнена бичками. Судячи з їх кількості, не важко собі уявити, який сморід стоїть довкола.

Взагалі Мілявська віддає перевагу московським корпоративам, але якщо підстаркувату зірку запрошують в інше місто, то неодмінною умовою є виділення окремого вагону для співачки і її команди. В іншому разі зірка відмовляється від концерту.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.