“Мені здається, я скоро зійду з розуму”: молода дружина Віктора Павліка зізналась, що їй важко бути матір’ю

Молода кохана відомого українського співака Віктора Павліка розповіла про виховання їхнього спільного сина. Зіркова блогерка зізналась, що з кожним днем їй усе складніше

Відомий український співак Віктор Павлік разом зі своєю дружиною виховують маленького сина Михайла. На особистій сторінці Катерини Репяхової часто з’являються деталі сімейного життя. Так, блогерка показує підписникам, як зростає та змінюється її син. На відміну від багатьох, дружина Віктора Павліка показує не лише хороші та позитивні моменти, а й розповідає правду материнського буття.

Цього разу зіркова дружина опублікувала серію кадрів, на яких розповіла детальніше, що з кожним днем виховання Михайла стає все складнішим, адже її син зростає та починає показувати свій характер. Катерина Репяхова наочно показала, чому з підрослими дітьми буває складно поратись.

Катерина Репяхова розповіла про виховання Михайла

На нещодавно опублікованих Історіях в Інстаграм дружина Віктора Павліка зізналась, що останнім часом Михайло став дуже активним. Молода мама показала, як її син спокійно сидить на стільчику та зазначила, що саме такі моменти тепер роблять її неймовірно щасливою.

Катерина Репяхова показала сина від Павліка
Катерина Репяхова показала сина від Павліка

Далі українська блогерка опублікувала кадри, на яких вона сидить разом із сином та мамою за столом у тернопільському ресторані та порадила додивитись відео до кінця. Наприкінці ролику її син Михайло випадково перевернув горнятко еспресо. Катерина Репяхова легко себе опанувала та з усмішкою відреагувала на інцидент.

Дружина Віктора Павліка показала інцидент з сином
Дружина Віктора Павліка показала інцидент з сином

Катерина Репяхова також показала кадри, як еспресо залило її частину столу, а офіціантка за кадром забирала розлите горнятко. В описі до цього відео зіркова блогерка зізналась, що з кожним днем їй стає все важче і важче.

Мені здається, я скоро зійду з розуму. Міша дорослішає і стає складніше

– прокоментувала Репяхова.

Син Репяхової випадково розлив її еспресо
Син Репяхової випадково розлив її еспресо

На щастя, біля дружини українського музиканта Катерини Репяхової завжди є її рідна мама. Теща Віктора Павліка супроводжує свою доньку у багатьох поїздках. Можна припустити, що молодій мамі стовідсотково легше поратись з Михайлом, адже старша та мудра рідна людина не лише допоможе у практичних моментах, а й підтримає морально.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.