Після зірваних концертів у Європі: Ані Лорак в блискучому костюмі і перуці повернулася на російську сцену

Співачка-зрадниця Ані Лорак з початку повномасштабної війни в Україні не давала концертів, втім нещодавно вона перервала своє творче мовчання і вийшла на російську сцену.

Ані Лорак стала однією з небагатьох артистів з українським корінням, які після початку повномасштабної війни вирішили мовчати, тим самим, підтримали дії російської влади. До вересня співачка взагалі зникла з інфопростору і не тільки не давала інтерв’ю, а взагалі видалила свою сторінку в Інстаграм, щоб її не діймали підписники з України. Втім, через 7 місяців війни Лорак об’явилася, випустила нову пісню і анонсувала концерти у Європі. При цьому тему війни співачка навіть не згадує.

Ані Лорак вперше звернулася до українців через 9 місяців війни
Ані Лорак в блискучому костюмі і перуці повернулася на російську сцену

Концерт Лорак мали бути у листопаді та грудні цього року у Німеччині та Чехії. Втім, виступи артистки були скасовані організаторами, через бунт українських активістів проти проросійської співачки.

Потерпівши невдачу у Європі Лорак повернулася на російську сцену. В Мережі з’явилися відео з концерту “Жара” у Москві, де виступила співачка.

Ані Лорак вийшла на сцену у блискучому комбінезоні з глибоким декольте і у перуці з довгим волоссям. Артистка заспівала свою нову пісню “Лабіринт” про нещасне кохання. Зал тепло зустрів Кароліну і голосно їй аплодував, Лорак теж розщедрилась на емоції і привітала громадян росії з наступаючим Новим роком і побажала публіці країни-терористки щастя і любові.

Цікаво, що після концерту Лорак не вийшла до журналістів. Ймовірно співачка боялась незручних питань про війну в Україні.

Нагадаємо, нещодавно Лорак записала відеозвернення до прихильників, де пояснила причину свого мовчання. За словами співачки, вона не хоче, щоб її “хтось використовував”.

Одного разу я прочитала, що для того, щоб щось чути, потрібно спочатку помовчати. І це, мабуть, причина моєї відсутності.

, – заявила Лорак.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.