Українські зірки, які стали матерями і батьками-одинаками: Кароль, Лобода, Білик, Власова, Кличко, Вірастюк

В житті зустрічається чимало жінок і чоловіків, які виховують своїх дітей самотужки. Також в українському шоу-бізнесі є матері-одиначки і батьки-одинаки.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показала 14-річного сина, якого сплутали з її новим чоловіком
Тіна Кароль показала 14-річного сина, якого сплутали з її новим чоловіком

Відома українська співачка Тіна Кароль в 2013 році стала вдовою і матір’ю-одиначкою, коли помер її чоловік Євген Огір. У зірки залишився 4-річний син Веніамін, якому нещодавно виповнилося вже 14 років і він виріс копією покійного тата.

Євгенія Власова

Євгенія Власова віддала свій хіт Дантесу і не збирається назад на сцену
Євгенія Власова з дочкою від Костюка

Зірка 2000-х років Євгенія Власова давно зникла з шоу-бізнесу і як виявилося не змогла знайти особисте щастя. В 2004 році співачка вийшла заміж за продюсера Дмитра Костюка і народила доньку Ніну, але після розлучення батько не приймає участі в житті дівчинки. Власова сама виростила і виховала спадкоємицю.

Василь Вірастюк

Як виглядають діти Василя Вірастюка
Як виглядають діти Василя Вірастюка

Самий сильний чоловік світу Василь Вірастюк в 2006 році втратив свою першу дружину Світлану Вірастюк, яка загинула на гірськолижному курорті в Турції під час лавини. У пари тоді підростав трирічний син Адам, для якого Василь став всим. Пізніше він вдруге одружився і його нова обраниця народила ще двох хлопчиків та стала мачухою Адаму.

Світлана Лобода

Світлана Лобода мама двох дочок
Світлана Лобода мама двох дочок

У відомої співачки Світлани Лободи двоє дочок, Євангеліна і Тільда. Батька молодшої вона приховує, а з батьком старшої, хореографом Андрієм Царем, зірка розсталася, коли дитина була маленькою і взяла на себе ношу матері-одиначки.

Ірина Білик

Ірина Білик з синами
Ірина Білик з синами

Знаменита артистка Ірина Білик має двох синів від двох різних чоловіків, з якими не протрималася довго у шлюбах. Не зважаючи на це, знаменитість вміло справляється з вихованням дітей сама.

Володимир Кличко

Володимир Кличко сам виховує дочку від американської актриси
Володимир Кличко сам виховує дочку від американської актриси

Відомий український боксер Володимир Кличко своїми силами виховує дочку Каю-Євдокію, яка народилася у стосунках з американською актрисою Хейден Панеттьєр. Вони декілька років були у цивільному шлюбі і заручилися, але в результаті розійшлися. Після розставання Кая залишилася з татом.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.