Як склалася доля Євгена Літвінковича після “Х-Фактору”: програв Аіді Ніколайчук, а Кондратюк під крило не взяв

Євген Літвінкович прославився в шоу "Україна має талант" та "Х-Фактор", де він був в команді Ігоря Кондратюка. Після участі в проектах його кар'єра не пішла в гору.

Євген Літвінкович за походженням білорус, але популярність здобув в Україні. В 2012 році він став суперфіналістом “Україна має талант 4”, а в 2013 році – суперфіналістом “Х-Фактор 3”, однак поступився перемогою Аіді Ніколайчук. Участь в цих шоу зробила Євгена справжньою народною зіркою, він записував пісні і альбоми, давав концерти по всій країні, але останні декілька років про нього нічого не чутно.

Як склалася доля Євгена Літвінковича після Х-Фактору
Як склалася доля Євгена Літвінковича після Х-Фактору

Як виявилося, Ігор Кондратюк, який був наставником Літвінковича в “Х-Факторі”, не став продюсувати підопічного, тому співак сам собі автор пісень, композитор і продюсер. Кондратюк пообіцяв після закінчення проекту пообіцяв Євгену допомогти з початком самостійного творчого шляху і оплатив йому запис пісні та знімання кліпу. Розійшлися вони в добрих відносинах, дружніх, Ігор Васильович ходив на його концерти і завжди підтримував.

Як склалася доля Євгена Літвінковича після Х-Фактору
Як склалася доля Євгена Літвінковича після Х-Фактору

В інтерв’ю КП Літвінкович розповідав, що участь в талант-шоу погіршила його здоров’я через постійний стрес, коли деякі учасники намагалися вивести його з себе, щоб такими методами позбутися конурентів і дійти до фіналу:

Я намагався нікому не грубити, не хамити, не битися, в результаті ця стриманість і виливалася в здоров’я. У мене дуже сильно падав гемоглобін, лікарі говорили – а як ти взагалі ходиш?

Як склалася доля Євгена Літвінковича після Х-Фактору
Як склалася доля Євгена Літвінковича після Х-Фактору

Особисте життя Літвінковича залишається таємницею для багатьох прихильників. Через те, що співак тримає в секреті романтичні відносини, публіка вигадує історії про його нетрадиційність і навіть розпускає чутки, що він жінка. Сам Євген одного разу розповідав про стосунки з жінкою, яка намагалася його приворожити. Подруга артиста, екстрасенс Альона Курилова, з’ясувала, що був зроблений приворот і професійно допомогла йому.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.