Тіна Кароль у чорній пов’язці на голові заявила, що приносить всім проблеми: “Вибачте, я залежна”

Відома українська співачка Тіна Кароль здивувала публіку зізнанням. Артистка вперше підтвердила чутки, що з нею дуже важко працювати, як з артистом.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найпопулярніших українських артисток. Тіна на сцені трішки більше 15 років і за цей час вона досягла неабияких успіхів. Практично кожна нова пісня співачка стає хітом, а її кліпи набирають мільйонні перегляди. Кароль експерементує зі стилями, образами і завжди представляє публіці щось нове, а її феєричні шоу не можуть зрівнятися з виступами інших українських артистів.

Тіну Кароль запідозрили у вагітності
Тіна Кароль у чорній пов’язці на голові заявила, що приносить всім проблеми

Втім, поговорюють, що з Тіною Кароль дуже важко працювати як з артисткою, адже вона дуже примхлива і ставить дуже складні задачі своїй команді.

Співачка ніколи не коментувала ці чутки, втім нещодавно артистка здивувала публіку зізнанням.

У своєму Телеграм-каналі Тіна опублікувала серію знімків, на яких вона позує у спортивному костюмі та у теплій чорній пов’язці. В підписі до фото співачка написала, що залежна від перфекціонізму.

Тіна Кароль у чорній пов'язці на голові заявила, що приносить всім проблеми
Тіна Кароль у чорній пов’язці на голові заявила, що приносить всім проблеми

Мій життєвий вибір був завжди бути без легкого шляху. Як навчитись просто бути? Без пошуку нових досягнень, без екстриму? Я помішана на драйві та досягненнях, це створює проблеми всім. Пробачте, я залежна від перфекціонізму.

, – написала Тіна Кароль.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль була у концертному турі по США. Під час одного із виступів прямо на сцені співачка заявила, що більше не співатиме пісень російською мовою, хоча до початку повномасштабної війни в Україні репертуар Тіни на 90% був якраз російською. Співачка заявила, що відчуває, що більше не має права співати мовою країни-агресора, навіть, якщо її фанати обожнюють її старі пісні.

Кароль переклала свій останній альбом з російської мови на англійську, а нові хіти вона випускає українською.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.