Євробачення-2023: хто переміг у Нацвідборі й буде представляти Україну в конкурсі: молодий і прогресивний гурт

Стало відомо ім'я переможця, який представлятиме Україну на Євробаченні 2023. Суддям і телеглядачам найбільше сподобався молодий і прогресивний гурт з Тернопільщини – деталі

Сьогодні, 17 грудня, у Києві завершився фінал Національного відбору на пісенний конкурс, який наступного року проходитиме у Великобританії. Так, за почесне право представляти Україну боролись цікаві та різносторонні виконавці та заслужене право поїхати на конкурс вибороли TVORCHI – молодий і прогресивний гурт, який народився у Тернополі.

Хто буде представляти Україну на Євробаченні 2023

За результатами Національного відбору на всесвітній музикальний конкурс було обрано гурт, який найбільше сподобався телеглядачам і суддям. Так, переможцями та новими представниками України на Євробаченні 2023 виявився гурт TVORCHI, якому вдалось буквально миттєво підкорити глядацькі серця та отримати найвищі бали. Хоча члени журі найбільше вподобали іншого виконавця, KRUTЬ, та віддали їм максимальні 10 балів, то глядачі особливо оцінили виступ гурту TVORCHI. Переможці Нацвідбору отримали максимальний бал від глядачів.

Крім тернопільського гурту TVORCHI у Національному відборі на пісенний конкурс також взяли участь ще 9 інших виконавців. На другому місці опинився гурт, якого судді нагородили найвищими балами, а після них була українська співачка Jerry Heil.

Турнірна таблиця. Скріншот з трансляції Нацвідбору
Турнірна таблиця. Скріншот з трансляції Нацвідбору

Переможець Нацвідбору на Євробачення відреагував на перемогу

Хоча цьогоріч для багатьох українців центром уваги стало далеко не Євробачення, відмовлятись від участі у всесвітньому пісенному конкурсі ніхто навіть не збирався, адже це – ще один шанс голосно та на весь світ нагадати про силу українців. До слова, саме про це вони і заспівали у своїй композиції.

Щойно стало відомо, хто поїде на Євробачення 2023 від України, переможці не забарились та відреагували на свою перемогу. Так, артисти подякували кожному, завдяки кому змогли виграти Нацвідбір та мати змогу представляти рідну країну на музикальному конкурсі. Проте, зізнались TVORCHI, вони навіть не готували промову.

Дякуємо вам всім, ми постараємося зробити по максимуму, щоб гідно представити Україну в Ліверпулі

– зазначили співаки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.