Як виглядає невістка третього Президента Ліза Ющенко і де нині перебуває: не в Україні

Багато говорилося про те, що Ліза Ющенко, колишня невістка третього президента Віктора Андрійовича, виїхала за межі України. Та нікому й не спадало на думку, куди проліг шлях сестри Маші Єфросиніної.

Після того як Ліза розлучилася з Андрієм Ющенком у 2012 році і забрала жити до себе їхню спільну доньку Варю, ніхто особливо не слідкував за переміщеннями чорнявки. Сказали, що вийшла за російського бізнесмена і перебралася жити в Америку. І дійсно, молодичка невдовзі народила сина Сергійка в Маямі. Ім’я батька хлопчика так і залишилося таємницею для широкого загалу.

24 лютого Ліза виклала в своєму акаунті заклик: “Stop war in Ukraine”. А у день свого 36-річчя сама себе привітала такими словами:

“У свій день народження я прошу тільки одного: щоб закінчилася війна і настав мир! Давайте всі разом загадаємо сьогодні бажання”.

Ліза з донькою від Андрія Ющенка і сином від невідомого бізнесмена

На цьому українка повважала свою миротворчу місію виконаною і влаштувала 9 червня шикарне святкування дня народження 8-річного синочка й словом не прохопившись, де географічно відбувалося свято.

Ліза сама себе любить

Про себе кохану Ющенко ніколи не забуває. Нещодавно вона виклала в Інстаграмі світлини з салону краси, де з неї зробили справжню лялечку. Частина підписників дівчини висловили захоплення її зовнішністю і навіть стали цікавитися маркою помади і секретом закручених локонів.

Але прискіпливі журналісти “Таблоїду” пішли трішки далі і з’ясували геолокацію салону. Результат приголомшив усіх. З’ясувалося, що Ліза навела марафет у московській перукарні. Навіть адресу салону було оприлюднено. Виходить, що Лізі Ющенко байдуже до того, що земляки щодня потерпають від наруги росіян. Вона більше цікавиться власною персоною:

“Як сумно розуміти, що не можеш просто поцілувати губи коханої людини, тому що ти і є ця людина”, – самозакохано підписала власні світлини молодичка.

А ще жіночка виклала інші фото, де позує московському фотографу. Якщо вірити геотегам, майстер нині перебуває у москві. Тим часом мама двох дітей продовжує милуватися собою і вести акаунт мовою агресора.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.