Юрій Горбунов зібрався на Новий рік до Сімферополя: чи візьме з собою Катю Осадчу з дітьми?

"Укрзалізниця" оголосила продаж квитків до тимчасово окупованих українських міст в надії, що невдовзі вони будуть звільнені ЗСУ. Тож Юрій Горбунов скористався нагодою і придбав собі квиточок до Сімферополя.

Телеведучий висловив сподівання, що дуже скоро потяги таки поїдуть туди. А поки що маємо радіти, що херсонці дочекалися першої ластівки.

Підписники Інстаграм-акаунту Юрія взялися жваво коментувати довгоочікувану подію:

“8 років чекаю на Київ-Донецьк”.

“Обов’язково!”

“Як оптимістично!”

“Буде неодмінно”.

“Віримо, чекаємо!”

Не залишилися осторонь і самі херсонці, додавши:

“Заїжджайте до нас у Херсон!”

“Перша ластівка то є, але в місті так бомблять…”

Так виглядає потяг до перемоги

“Укрзалізниця” дала благодійному проєкту назву “Квитки до перемоги”. Участь у ньому дозволяє придбати квитки не лише до Херсона, але й до Донецька, Луганська, Маріуполя, Сімферополя. Квиточки – не сувенірні. Їх можна буде використати в будь-який час, щойно туди повернеться Україна. Поїзд, що виконуватиме рейс, буде незвичайний. Це буде “Потяг до перемоги” з розмальованими в патріотичному дусі вагонами.

Катя Осадча пакує валізи до Криму

Горбунов не сповістив, чи придбав квиточки на потяг для всієї родини. А тим часом дружина шоумена Катя сумує за Кримом. Телеведуча виклала в Інстаграмі світлину 11-річної давнини з відпочинку на півострові.

Катя Осадча мріє про Крим

Осадча не назвала місця, де конкретно приймала морські ванни і загоряла, прикривши очі протисонцевими окулярами. Та якщо уважно придивитися до фото, можна побачити Херсонеський маяк. Значить, вона перебувала в Севастополі.

Ведуча “Світського життя” раніше полюбляла відвідувати Крим. Та після 2014 року не навідувалася туди. Тож збирається зробити це найближчим часом, коли півострів повернеться до України.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.