На Євробачення-2023 поїде гурт TVORCHI: що відомо, про молодих виконавців і чим вони зачепили публіку

17 грудня в Україні відбувся національний відбір на конкурс Євробачення-2023. За результатом голосування суддів та глядачів переможцями стали молодіжний електронний гурт TVORCHI.

Саме гурт TVORCHI представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який у 2023 році пройде у Великій Британії. Молодіжний електронний гурт вже не вперше брав участь у національному відборі, але саме у цьому році хлопці здобули перемогу з піснею “Heart of Steel”.

TVORCHI отримали 9 балів від журі та 10 максимальних балів від глядачів, що дало їм однозначну перемогу у національному відборі.

Що відомо про гурт TVORCHI

Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI
Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI

Гурт TVORCHI складається із музиканта Андрія Гуцуляка і вокаліста Джеффрі Кенні. Гурт зародився у 2018 році у Тернополі. Саме там Андрій і нігерієць Джеффрі навчалися у місцевому ВНЗ на фармацевтів.

Зараз гурт TVORCHI має 4 студійних альбомів і здобули популярність. Талан музикантів був відмічений престижними українськими преміями: у 2021 та 2022 році TVORCHI стали переможцями премії YUNA.

Гурт досить швидко набрав популярності в Україні. Музиканти роблять цікаву і нову музику. Співає гурт англійською і українською мовами. Варто додати, що Джеффрі, хоть і родом з Нігерії, співає українською мовою майже без акценту.

Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI
Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI

Про що пісня “Heart of Steel”, з якою TVORCHI поїдуть на Євробачення

Пісня “Heart of Steel”, з якою TVORCHI поїдуть на Євробачення, про людей, які стикаються з важкими ситуаціями, але йдуть вперед з посмішкою на обличчі. За словами виконавців, саме такими вони бачать зараз українців.

Іноді треба відпустити

Іноді потрібно відвести погляд

А іноді ти просто маєш знати

Коли підняти середній палець вгору

, – співає у пісні гурт TVORCHI.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.