“Від себе не відпускає”: Наташа Корольова ошелешила Тарзана несподіваним зізнанням про ще одну дитину

Відома та епатажна російська співачка Наташа Корольова заявила про ще одну дитину, яка з'явилася у неї в 19 років, але вона її не народжувала.

Наташа Корольова останні роки своєї кар’єри регулярно опиняється в скандалах. В 2020 році її чоловік Тарзан зізнався у тому, що зрадив співачці, а коханки обікрали їх будинок. Одна з тих жінок заявила, що завагітніла від Сергія Глушко, але це виявилося не правдою. Корольова не зважаючи на весь цей бруд не пішла від чоловіка і пробачила його.

В 2021 році в ток-шоу Корольова заявила, що у неї є позашлюбна дочка. Зірка стала донором генетичного матеріалу для процедури сурогатного материнства для близького друга, який живе в Сполучених Штатах Америки. Це Наташа зробила таємно від чоловіка та отримала за послугу приблизно 50 біткоїнів.

Наташа Корольова відпустить Тарзана в Україну
Наташа Корольова ошелешила зізнанням про свою першу дитину, якій дала життя в 19 років

В 2022 році артистка показала своє відношення до України, де вона народилася. Після початку повномасштабної війни Корольова не підтримала батьківщину і не заперечила слова Тарзана, який підтримує російську політику в цьому питанні, хоча раніше співачка постійно хизувалася тим, що вона українка і киянка.

На цей раз знаменитість заявила про ще одну дитину. В одному з інтерв’ю Наташа повідомила, що у неї з’явилося нове дитя та здивувала прихильників. Але мова велася про маєток артистки в елітному селищі Крекшино. Там також живе онкохвора актриса Анастасія Заворотнюк, відома по серіалу “Моя прекрасна няня”.

Цей будинок я побудувала в 19 років, причому рівно за 9 місяців, що символічно. Це фактично моя дитина, яка від себе не відпускає

, – сказала Корольова.

Наташа Корольова ошелешила зізнанням про свою першу дитину, якій дала життя в 19 років

Нагадаємо, у Наташі Корольової є син від Тарзана Архип, який намагається побудувати творчу кар’єру. До цього шлюбу співачка багато років була в стосунках з композитором Ігорем Ніколаєвим, але він від неї пішов до іншої жінки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.