Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут: “18 годин без світла, води та опалення”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік з сім'єю живе в елітному житловому комплексі Києва "Новопечерські Липки", де по 18 годин немає світла, води і тепла.

Зараз в Україні постійно відбуваються блекаути через влучання росіянами по енергетичній інфраструктурі. Як прості українці, так і зірки шоу-бізнесу вимушені пристосовуватися до таких умов життя. Це дуже непросто, але Україна обов’язково витримає і переможе.

Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут
Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут

Такий позитивний настрій намагається нести телеведучий Григорій Решетнік, який прийняв рішення не виїжджати за кордон з дружиною і маленькими дітьми, а залишився вдома і теж відчуває всі “радощі” блекауту. В своєму Інстаграм-блозі на День Святого Миколая він виставив сімейне фото і написав, як вони пережили цей день з тривогами, перенесенням дітей в коридор і довгим блекаутом:

18-ть годин без світла, води та опалення… Свято, подарунки під ялинкою та усмішки синів… Живемо на високому поверсі – весь день носимо та водимо дітей до школи, на прогулянку… Плюс самі паралельно працюємо…

Григорій відмітив, що вони з дружиною розуміють, що є сім’ї, яким набагато складніше, тому він намагається всіх підтримати і сказати, що не можна опускати руки, треба любити Україну і допомагати хто чим може виборювати незалежність.

Дружина Григорія Христина Решетнік також для своїх підписників розповіла про 18-годинний блекаут і розказала, що цього року вони святкували День Миколая по старому 19 грудня, тому що не встигли підготуватися до 6 числа, але в наступному році вони святкуватимуть за європейським календарем.

Нагадаємо, Решетніки в шлюбі вже 12 років. У пари підростають троє хлопчиків, Іван, Дмитро і Олександр. Багатодітні зіркові батьки не збираються зупинятися на досягнутому.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.