Це не молдавський мачо Дан Балан: кокетка Тіна Кароль показала чоловіка, який її надихає

Відома українська співачка Тіна Кароль показала своїм підписникам в Інстаграм-блозі чоловіка, яким пишається і надихається. З Даном Баланом він не має нічого спільного.

Тіна Кароль — відома співачка, яка давно піднялась на вершину популярності і не сходить звідти. У зірки багато топових хітів, зараз вона займається написанням нових україномовних пісень і перекладає старі російськомовні на англійську. Останні 10 місяців артистка дає багато благодійних концертів, розвиває діяльність свого фонду і надихає українських захисників боротися за нашу незалежність. Як виявилося, є людина, яка надихає і саму Тіну на всі звершення.

Тина Кароль в кутюрном платье от украинского бренда
Кокетка Тіна Кароль показала чоловіка, який її надихає

В Інстаграм-блозі Кароль виставила фото з президентом України Володимиром Зеленським, яке було зроблено під час його візиту в найгарячішу точку східного фронту, місто Бахмут. Володимир Олександрович вручив нагороди найкращим захисникам і підтримав їх бойовий дух.

Надихаючий

, – написала Тіна.

Кокетка Тіна Кароль показала чоловіка, який її надихає

Нагадаємо, до того як Володимир Зеленський пішов у політику, Тіна Кароль часто пересікалася з ним в шоу-бізнесі. В шоу “Танці з зірками”, у “Вечірньому кварталі”. Інший чоловік, ім’я якого нерозривно пов’язане зі співачкою — молдавський артист Дан Балан. Йому приписували тривалий час романтичні стосунки з українською зіркою, які могли зав’язатися в шоу “Голос країни”. Знаменитості публічно фліртували, але ніколи не підтверджували чутки і домисли про роман. Після закінчення проекту вони більше не з’являлися разом на публіці.

Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана
Кокетка Тіна Кароль показала чоловіка, який її надихає

Єдиний відомий коханий чоловік Тіни Кароль — її продюсер Євген Огір. Він помер в 2013 році від онкологічного захворювання. В 2008 році співачка вийшла за нього заміж і народила сина Веніаміна. Після того як Тіна овдовіла, вона більше ні з ким не одружувалася і не представляла нікого іншого як свого обранця.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!