Кучеренко, Камалія, невістка Поплавського та інші: українські зірки, які брали участь в конкурсах краси

Українські жінки здатні в собі поєднувати красу, талант і розум. Героїні нашої сьогоднішньої статті саме такі, адже крім досягнень у кар'єрі вони щей змогли відзначитися на конкурсах краси.

Камалія

Відома українська співачка Камалія стала найкрасивішою жінкою світу у 2008 році. Тоді Камалія обійшла 40 претенденток зі всього світу і отримала заповідну корону.

Якою була Камалія на Місіс Світу 2008, де вона стала переможницею
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Камалія

Після отримання звання “Місіс світу-2008” Камалія залишила модельну кар’єру і присвятила себе творчості та сім’ї.

Олександра Кучеренко

Якщо Камалія отримала корону на самому піку кар’єри, то телеведуча Олександра Кучеренко навпаки почала свій творчий шлях з конкурсу краси. Дівчина стала найкрасивішою дівчиною України у 2016 році і отримала звання “Міс Україна”.

Олександра Кучеренко
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Олександра Кучеренко

Цей конкурс став доленосним у житті дівчини. Саме там вона зустріла свого майбутнього чоловіка Дмитра Комарова. Телеведучий-мандрівник був одним із членів журі і закохався у юну красуню з першого погляду.

Зараз Олександра будує кар’єру телеведучої на телеканалі ICTV.

Невістка Михайла Поплавського

Єдиний син Михайла Поплавського Олександр веде не публічний спосіб життя, а ось його дружина Аліна вже встигла прославитися. У 2019 році дівчина стала переможницею престижного конкурсу Mrs. Ukraine International.

Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: невістка Поплавського
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: невістка Поплавського

Це конкурс краси для успішних жінок, які мають бути не лише гарними, а й розумними та самодостатніми. Аліна Поплавська являється кандидатом культурології та менеджером готельно-ресторанного бізнесу.

Анна Неплях

Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Анна Неплях
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Анна Неплях

Анну Неплях публіка знає з романтичного сезону “Холостяк” на телеканалі СТБ. Дівчина боролася за серце успішного красунчика у 10-му сезоні проєкту, але до фіналу так і не дійшла. У 2021 році Анна стала переможницею конкурсу “Міс Україна Всесвіт”, обійшовши всіх конкурсанток.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.