Холостяк-12 Алекс Топольський міг стати зіркою “дорослого” кінематографа: “Було палке бажання”

Головний герой нового сезону популярного українського реаліті-шоу розповів про те, як у минулому йому випадала можливість зніматись у фільмах, які дивитись можна не кожному

Новий головний герой дванадцятого сезону популярного реаліті-шоу про кохання після прем’єри “Холостяка” здобув чимало прихильників, які уважно стежать за його сторінкою в соціальній мережі Інстаграм та бажають якомога більше дізнатись про свого кумира. Цього разу в особистому блозі Алекса Топольського з’явився допис, у якому він розповів про пікантний момент зі свого минулого.

Алекс Топольський про своє минуле

Новий український холостяк розповів історію про те, як у минулому він ледве не став актором “дорослого” кіно. Алекс Топольський розповів, що все почалось, коли він щойно переїхав з України до США та почав там будувати своє життя. Знаменитість розповів, що тоді він гостро відчував потребу власної самореалізації в акторській сфері.

Це сталося близько восьми років тому, коли я тільки переїхав до Лос-Анджелеса. У мене тоді було палке бажання реалізувати себе як актора

– зізнався Алекс Топольський.

Алекс Топольський розповів пікантні деталі про своє минуле
Алекс Топольський розповів пікантні деталі про своє минуле

Для того, щоб реалізуватись в акторській сфері, Алекс Топольський навчався та удосконалював свої вміння. Знаменитість зазначив, що він відвідував чимало курсів, але практичного результату вони не давали. Саме тому він самостійно розсилав свою анкету та резюме з пропозицією стати актором.

Я ходив на всілякі курси, намагався знайти агентство чи менеджера. Якийсь час це було безуспішно, тому я відправляв своє резюме на різні сайти, пропонував себе як актора

– продовжив розповідь Топольський.

В один момент з Алексом зв’язались та запропонували пройти кастинг для ролі в одному повнометражному фільмі. Знаменитість із радістю вирушив до режисера, ознайомився зі сценарієм та навіть почав пробуватись. За сюжетом, Алекс Топольський мав зіграти боксера, який програв бій.

Наприкінці, був кульмінаційний момент, де я практично плачу, бо програв бій, заходить моя дівчина, заспокоює, і ми кохаємося

– зізнався Топольський.

Тоді холостяк вирішив, що саме ця роль розкриє його потенціал та покаже повний спектр акторської майстерності. В Алекса Топольського нічого не викликало сумнівів – навіть те, що режисер просив його повністю оголитись на камеру. На пробах його попросили зняти єдину деталь, що була на його тілі – рушник. Втім, у новому дописі Топольський не зізнався, чи зняв він рушник, залишивши інтригу.

Пізніше, зізнався знаменитість, вони з новим агентом дізнались, що того режисера заарештували.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.