Доліній заборонили співати в Казахстані, Ваєнзі в Ізраїлі, Леонтьєву – на “Пісні року”: культура скасування

До росіян після 24 лютого з боку світової спільноти стало зовсім інше зневажливе відношення. І зірки в цьому плані не стали виключенням. Їхні виступи не хочуть бачити у багатьох країнах, відміняючи заплановані концерти. Та і в середині країни не обійшлося без заборон для тих, хто адекватно сприймає дійсність.

Лариса Доліна

Після того як співачка стала активно підтримувати політику свого президента, спрямовану на знищення людей в сусідній країні, її концерт у Казахстані було скасовано. Блогер Рустам Солнцев натякнув, що знаменитість не пустили на сцену не просто так.

Ларису Доліну не допустили на сцену в Казахстані

Насправді все через громадянську позицію жінки і підтримку війни. На думку казаха, з такими поглядами не можна виходити на сцену і прикидатися порядною людиною. Тож подібне рішення є справедливим.

Олена Ваєнга

Російська співачка мала намір дати в Ізраїлі чотири концерти. Але стараннями української діаспори їх було скасовано. Тож на сцену любителька літаків так і не вийшла. У своїх інтерв’ю Ваєнга неодноразово наголошувала, що молиться за здоров’я путіна, немов за рідного.

Концертів в Ізраїлі в Олени Ваєнги не буде

А ще у захваті розповідала, як російський ватажок подарував її бабусі пляшку вина, яку жінка берегла як зіницю ока. На думку зірки, це найкращий керівник держави й іншого на його місці вона не уявляє. Тепер змушена за свою любов розплачуватися, втрачаючи власні кошти, бо навряд чи зможе виступати за кордоном.

Валерій Леонтьєв

Уперше за багато десятиліть беззмінний учасник “Пісні року” не виступить на Новий рік перед російськими глядачами. Знімання минули, а співочу легенду не запросили. Та Валерій і сам запропонував веселитися без нього.

Валерій Леонтьєв відмовився від Пісні року

Він давно мешкає в Маямі, але заради концертів частенько навідувався в москву. За відмову співака оголосили “зрадником”. А Леонтьєв, своєю чергою, підняв розцінки на корпоративи для співгромадян. Якщо захочуть почути спів народного артиста рф, змушені будуть викласти 150 тис.доларів.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.