Олена Шоптенко відзначила 35-річчя з сином у ліжку: що змусило хореографиню забути про веселощі

Нині Олена Шоптенко перебуває у Відні разом зі своїм 4-річним сином Олексієм. На віддалі від рідного Києві хореографині довелося відзначати 35-річний ювілей. Та хоч тут не вимикають світло, гад і воду й не лунають вибухи, довелося трішки попереживати.

Свій 35-ий день народження Олена зустріла у ліжку. Вони з Альошею захворіли і змушені були відмовитися від святкування. Та без теплих слів і щирих побажань танцюристка не залишилася.

Підписники акаунту зірки в Інстаграмі звернулися зі словами підтримки:

“З Днем народження, метелику!”

“Одужуй!”

“Нехай Новий рік подарує тільки радощі!”

“Чекаємо вас після Перемоги в Танцях суддею!”

“Нехай найзаповітніші мрії збуваються!”

“Дякую за величезну працю, яку ти створюєш для людей!”

“Оленко, все буде добре. Вам і синочку бажаю міцного здоров’я!”

Розчулена ювілярка подякувала всім за привітання, відзначивши:

“Побажання безмежно надихають та надають сил. Люди – найцінніше, що є в житті. І мені дуже пощастило мати таких, як ви в своєму!”

Хто відбив Олену в Дікусара

Оскільки поряд з іменинницею не видно її благовірного, можна припустити, що Олексій Іванов залишився в Україні. Пара познайомилася в доволі незвичному місці – в бібліотеці. Саме там був директором чоловік, що полонив серце витонченої красуні.

Олена Шоптенко з другим чоловіком познайомилася в бібліотеці

Для Шоптенко 2016 рік став доволі визначним, адже вона встигла в цей час розлучитися з Дмитром Дікусаром і вийти заміж за нового обранця. Діма й досі не зрозумів, чим не догодив коханій дружині, і сумує за нею. Та все вже далеко в минулому.

Олена Шоптенко з Олексієм-молодшим

За 2 роки у другому шлюбі з’явився синочок, якого щасливі батьки назвали Олексієм на честь батька. Олена обожнює Олексія-старшого. Вона не може надивуватися на його розум і підприємливість. Вважає, що все, що робить благовірний, є геніальним. Окрім кохання між ними панує ще й дружба, що дуже важливо для стосунків.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.