Ані Лорак заявила, що мріє возз’єднатися із сім’єю, яка залишилася в Україні: “Профукала родину і Батьківщину”

Ані Лорак вчерговий раз розгнівала українців, згадавши про свою родину. Співачка заявила, що мріє возз'єднатися з рідними, які зараз в Україні.

Ані Лорак, яка народилась, виросла і побудувала кар’єру в Україні, останні 10 місяців мовчить про війну, яку розв’язала росія. Крім того, що артистка не засуджує публічно війну, вона продовжує жити та працювати в росії, мовчки підтримуючи геноцид українців російською владою.

Час від часу Ані Лорак публікує безглузді дописи в своєму Інстаграм-блозі і говорить, що мріє про мир “братських” народів, чим дуже гнівить українців.

На цей раз Лорак згадала про свою родину, яка зараз в Україні, і заявила, що мріє з ними возз’єднатися.

Ані Лорак заявила, що мріє возз'єднатися із сім'єю, яка залишилася в Україні
Ані Лорак заявила, що мріє возз’єднатися із сім’єю, яка залишилася в Україні

Як було б чудово зібрати всю мою сім’ю разом знову

, – написала Лорак під фото, де позує на тлі новорічної ялинки.

Цей допис викликав купу критики і сарказму в коментарях. Українці запросили співачку відвідати Батьківщину і сповна відчути, що тут творить країна-терористка, в якій вона зараз живе.

Ось, що написали коментатори:

“Те що втратила, більше не повернеш. Чоловіка, сім’ю і рідну нашу неньку УкраїнуЗ

“Твоя сім’я в кремлі. Зрадила ти свою Батьківщину”;

“Здорово ти профукала родину і Батьківщину”;

“То приїдь в Україну і збери сім’ю”.

До слова, в Україні живе мама Ані Лорак, а також двоє її братів з родинами. Втім, співачка тепер навряд чи матиме можливість навідати їх в Україні.

Нагадаємо, тепер Ані Лорак не хочуть бачити не лише в Україні, а і у Європі. У листопаді та грудні співачка планувала поїхати з туром по Чехії та Німеччині та навіть анонсувала концерти. Втім, через бунт українських активістів, всі концерти Лорак в Європі були скасовані організаторами.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.