“Схожа на хлопчика”: 41-річна Тоня Матвієнко показала маленьку дочку від 44-річного Арсена Мірзояна

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала підписникам свого Інстаграм-блогу маленьку дочку від чоловіка Арсена Мірзояна, яка вважає себе схожою на хлопчика.

Тоня Матвієнко — донька народної артистки України Ніни Матвієнко. Вона пішла по стопах знаменитої матері і теж стала співачкою. У неї було бажання пробитися на велику сцену самостійно, без допомоги Ніни Митрофанівни, тому Антоніна вирішила спробувати свої сили в вокальному шоу “Голос країни”. Цей проект став для неї доленосним, там вона зустрілася з майбутнім чоловіком Арсеном Мірзояном.

Під час участі в шоу між виконавцями склалися добрі дружні відносини, які переросли в романтичні вже після завершення, коли новоспечені зірки їздили з концертним туром по Україні. Арсен мав шлюб з іншою жінкою, але не зміг встояти перед почуттями до Тоні.

15 січня 2016 року Матвієнко народила доньку Ніну від Мірзояна. Вони тоді жили в незареєстрованому шлюбі, а 15 червня 2017 року узаконили стосунки.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна

Молодша Ніна Матвієнко з дитинства не боїться сцени, вона виходила з батьками до глядачів і присутня на багатьох їх концертах. Зараз Тоня з дочкою намагаються обжитися у Великобританії, туди вони тимчасово переїхали через війну в Україні.

В своєму Інстаграм-блозі дружина Арсена Мірзояна показала, як зараз виглядає їх дитина. Вона сфотографувала дочку в ліфті, дівчинка постала в спортивній кофті і з гарною заколкою.

Каже, що схожа на хлопчика

, – написала Тоня, влаштувавши голосування серед підписників. Серед опитаних 34% думають, що Ніна справді схожа на хлопчика, а 66% бачать в ній гарну дівчинку.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна

Нагадаємо, у Тоні Матвієнко також є доросла дочка Уляна від першого чоловіка, а у Арсена Мірзояна від першого шлюбу залишилися два сини.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.