Накивала п’ятами з москви до Франції: сестра Єфросиніної та ексневістка Ющенка відпочиває на дорогому курорті

Молодша сестра відомої української телеведучої та колишня дружина сина третього президента України поділилась кадрами з одного з найпрестижніших курортів світу

Єлизавета Єфросиніна останнім часом спричинила справжній фурор у мережі. З початку повномасштабної війни знаменитість не висловлювала чіткої позиції стосовно того, що відбувається у її рідній країні. Про те, чим займається молодша сестра Маші Єфросиніної та те, де вона перебуває, можна дізнатись з особистої сторінки дівчини. Цю інформацію Єлизавета аж ніяк не приховує.

Життя та позиція ексневістки Ющенка

Єлизавета Єфросиніна відгуляла весілля з сином третього українського президента 2009 року. В шлюбі ексзакохані стали батьками доньки Варвари, проте вже 2012 року пара розлучилась. Як стало відомо пізніше, зараз серце Лізи Єфросиніної зайняте російським бізнесменом. Йому вона народила сина, проте ім’я свого коханого оберігає як зіницю ока. Можна лише припускати, що наразі молодша сестра Єфросиніної мешкає в росії.

На початку повномасштабного вторгнення Ліза опублікувала заклик зупинити війну в Україні. На цьому її “активна” інформаційна діяльність завершилась. Ба більш, дівчина настільки притихла, що може скластись враження, що насправді й ніякої війни немає, а тисячі людей не гинуть щодня – саме такі думки з’являються, якщо продивитись її особистий блог.

Молодша сестра Маші Єфросиніної Єлизавета
Молодша сестра Маші Єфросиніної Єлизавета

Єлизавета Єфросиніна: з москви до Франції

На початку грудня стало відомо про те, що колишня невістка експрезидента України навідалась до російської столиці. Так, на особистій сторінці Ліза опублікувала кадри з красивим макіяжем і зачіскою. Кадри були зроблені у московському салоні, який пізніше опублікував на свою сторінку результат перевтілення Лізи Єфросиніної.

Ексневістка Ющенка в московському салоні
Ексневістка Ющенка в московському салоні

Тепер стало відомо про те, що Єлизавета Єфросиніна вирішила відпочити. Зараз вона перебуває на одному з найпрестижніших курортів світу. Так, дівчина поділилась зі своїми підписниками фотографіями з Куршевелю. На опублікованому кадрі Єлизавета одягнута у спеціальне спорядження та збирається спуститись одним зі схилів у Французьких Альпах.

Єлизавета Єфросиніна, у колишньому – Ющенко, в Куршевелі
Єлизавета Єфросиніна, у колишньому – Ющенко, в Куршевелі

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".