“Любов – не цукор”: не встиг Діма Коляденко одружитись з Іриною Білик, як знову починає їй дорікати – деталі

Найобговорюваніша пара українського шоубізнесу вкотре натякнула на своє возз'єднання. Втім, цього разу, схоже, Дмитро Коляденко вирішив нагадати Ірині Білик, що з нею буває складно

Хоча стосунки Ірини Білик і Дмитра Коляденка не тривали так довго, як багатьом шанувальникам хотілося б, їхня історія все одно була цікавою та зуміла захопити увагу ледве не всіх українців. У стосунках відомої співачки та не менш відомого хореографа було все – шалене кохання, неймовірна пристрасть, великі почуття, ревнощі, сварки та навіть дзвінки до поліції…

Здавалося б, коли люди розлучаються на таких нотах, вони навряд можуть залишитись друзями. Ірина Білик і Дмитро Коляденко довели зворотне. Втім, схоже, що друзями вони залишались недовго. Принаймні так вважають шанувальники.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик вкотре натякнули на своє возз'єднання
Дмитро Коляденко та Ірина Білик вкотре натякнули на своє возз’єднання

Нагадаємо, що нещодавно шанувальники запідозрили, що відома українська співачка та її колишній цивільний чоловік могли знову почати зустрічатись. Більш того, прихильники вважають, що зірки могли й зовсім таємно одружитись. Раніше ми писали про те, чому публіка вирішила, що Ірина Білик і Дмитро Коляденко, ймовірно, відгуляли весілля.

Цього разу Дмитро Коляденко чи жартома, чи цілком серйозно вирішив натякнути своїй колишній коханій, що життя з нею – далеко не казка, як багатьом може здаватись. Так, відомий український хореограф і шоумен задумався над тим, аби зробити собі нове татуювання. Коляденку здалось, що на тілі можна набити фразу: “Любов – не цукор”.

Дмитро Коляденко й Ірина Білик продовжують натякати на стосунки
Дмитро Коляденко й Ірина Білик продовжують натякати на стосунки

Втім, схоже, що український шоумен не до кінця був впевнений у тому, чи варто робити таке татуювання. Тому він чи іронічно, чи жартівливо запитав у своєї колишньої коханої, чи слід йому наважитись на цю авантюру. Публічно Ірина Білик ніяк не відреагувала, проте можна припустити, що персонально вона все-таки дала рекомендацію своєму другові Дмитрові Коляденку.

Нагадаємо, що офіційно стосунки української співачки та хореографа тривали декілька років – з 2004 до 2006. Попри те, що вони не були офіційно розписані, всі їхні колеги, друзі та шанувальники вважають, що вони – ідеальна пара та їм слід все-таки бути разом.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.