Повалій у новорічну ніч заспівала “Червону руту” для росіян – Єфросініна не втрималась: “Нудить від сорому”

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій вже неодноразово співала для росіян українські пісні після початку повномасштабної війни в Україні. Так трапилось і в новорічну ніч, коли росія обстрілювала Київ.

Таїсія Повалій, яка народилася, виросла, побудувала співочу кар’єру в Україні, з 2014 року живе та працює в росії. Після повномасштабного вторгнення  росії на територію України, артистка вирішила мовчати про війну та продовжила вести концертну діяльність в країні-терористці. Звісно, Повалій не єдина артистка з українським корінням, яка так вчинила, але вона єдина, хто без соромно співає українські пісні на російській сцені.

Так, співачка вже декілька разів виступала з українською піснею “Про рушник” для росіян. А в новорічну ніч Повалій виступила на “Голубом огоньке” з відомою піснею “Червона рута”.

Співачка нахабно виконувала пісню українського композитора Володимира Івасюка, в той час, як у глядацькому залі сиділи пропагандист Соловйов, співак Олег Газманов та інші відомі люди, які активно підтримують війну в Україні.

Таїсія Повалій ні одного разу не висловилась в підтримку України та продовжила виступати на російських телеканалах і концертах
Повалій у новорічну ніч заспівала Червону руту для росіян

Варто відзначити, що українці, побачивши виступ Повалій, обурились і висловили своє незадоволення в Мережі. Так, відома українська телеведуча Маша Єфросініна у своєму Інстаграм-блозі прокоментувала виступ проросійської артистки такими словами:

Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити.

Маша Єфросініна відреагувала на виступ Повалій
Маша Єфросініна відреагувала на виступ Повалій

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Ірина Білик, яка колись товаришувала з Повалій, зізналася, що викреслила її зі свого життя. Білик запевняє, що розчарувалася у давній знайомій, однак дещо її остаточно “добило”. За словами співачки спільні знайомі розповіли їй, що чоловік Повалій Ліхута – затятий зрадник. Чоловік активно підтримує війну в Україні і радіє горю українців.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.