Таюне святкує 49-й день народження: ТОП-7 маловідомих фактів про таємну дружину Олега Винника

4 січня відома українська співачка і дружина Олега Винника Таюне святкує 49-тий день народження. З цього приводу ми вирішили зібрати 10 самих цікавих фактів про артистку.

Публіка полюбила бек-вокалістку Олега Винника Таюне не менше ніж самого артиста. Така популярність співачки пов’язана в першу чергу з тим, що вона являється ймовірною дружиною Олега Винника. І хоча сам артист приховує своє особисте життя, його прихильники впевнені, що саме Таюне є його другою половинкою.

В день народження Таюне, ми вирішили зібрати про неї найцікавіші факти, які мало відомі публіці.

ТОП-5 найрозкішніших суконь Таюне, які зводять з розуму Олега Винника
ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне

49-річна Таїсія Сватко (таке справжнє ім’я Таюне) має музичну освіту. Саме завдяки музичному училищу вона і познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Олегом Винником.

Ще у 90-х Таїсія і Олег одружилися і зіграли шумне весілля на все село, про яке досі згадують односельчани Винника. Це було традиційне сільське весілля в шалаші на 200 чоловік, з конкурсами та весільними обрядами.

Таюне приховує факт одруження з Винником, задля збереження сценічного образу чоловіка. Як відомо, Олег обрав для себе образ ловеласа-звабника і наявність дружини тут не дуже вписується.

ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне
ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне

Таюне являється матір’ю дорослого сина, якого звати Юліан. Хлопець живе в Німеччині.

Таюне ніколи не робила пластичних операцій, втім хірургічне втручання в її обличчя все ж було. Так, декілька років назад співачка видала велику родимку на переніссі.

У свої 49 років Таїсія виглядає набагато молодше свого віку. Для того, щоб залишатися молодою, співачка регулярно займається спортом, слідкує за харчуванням і часто користується послугами косметолога.

Секрет молодості дружини Олега Винника Таюне: чому 48-річна співачка виглядає на 30 та чи робила вона пластику
ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне

Таюне не лише являється бек-вокалісткою Олега Винника, вона має і сольні пісні. При цьому Таїсія не збирається будувати сольну кар’єру окремо від Винника, адже не хоче залишати чоловіка без власної підтримки на сцені.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.