Таємниці дружини Олега Винника Таюне: чи робила зірка пластику та скільки насправді у неї дітей

Життя 49-річної бек-вокалістки Олега Винника Таїсії Сватко покрите таємницями. Артистка приховує особисте життя, чоловіка та дітей. Втім, все таємне рано, чи пізно стає явним.

Таїсія Сватко, таке справжнє ім’я Таюне – загадкова спутниця Олега Винника. Ця довговолоса білявка з ніжним голосом вже багато років являється незмінною бек-вокалісткою головного вовка країни Олега Винника. Втім, прихильники артиста впевнені, що їх поєднують не лише робочі стосунки.

Хоча Таюне та Винник досі намагаються приховати відносини, журналісти вже давно розсекретили правду про їхній шлюб.

Односельчани Олега Винника розповіли журналістам про те, як ще у 90-х роках майбутній артист і Таїсія одружилися. Тоді вони були молодими і ще нікому невідомими молодиками, які тільки закінчили музичне училище.

Гуляли весілля Олег і Таїсія на 2 села. Це було класичне сільське весілля у шалаші на 200 людей.

Детальні про весілля Винника і Таюне, дивіться у відео:

Після весілля Олег Винник і Таїсія Сватко поїхали до Німеччини, де у них народився син Юліан. Зараз хлопцю 18 років, він так і залишився жити у Німеччині.

Про наявність сина Олег Винник востаннє говорив в інтерв’ю німецьким журналістам ще у 2005 році. Варто додати, що в ті часи Винник був вже відомим артистом в Німеччині. Там він виступав у всесвітньо відомих мюзиклах.

Після того, як Олег Винник повернувся на Батьківщину і почав будувати тут співочу кар’єру, його дружина Таюне завжди була поруч.

Свої справжні стосунки артисти не розголошують лише тому, що Винник з самого початку сформував собі образ мачо і ловеласа. Наявність дружини і дитини під такий образ не дуже підходить.

Олег Винник і Таюне
Таємниці дружини Олега Винника Таюне:

Щодо Таюне, вона і сама вже могла б стати сольною артисткою, адже має власні пісні і її гаряче любить публіка. Втім, співачка не хоче виступати окремо від чоловіка і всіляко популяризує саме Олега Винника.

До слова, Таюне вже давно в народі називають Квіткою Таюне. Це і не дивно, адже дружина Винника неймовірна красива і ніжна, як та квіточка. Важко уявити, що цій карколомній красуні вже 49 років!

Секрет молодості дружини Олега Винника Таюне: чому 48-річна співачка виглядає на 30 та чи робила вона пластику
Таємниці дружини Олега Винника Таюне:

Залишатися молодою і красивою співачці допомагають регулярні заняття спортом, а також раціональне харчування. Співачка не вдосконалювала свою зовнішність у пластичного хірурга, як багато її колег, втім, деякі маніпуляції зі своїм обличчям вона все ж зробила. Так, багато років на переніссі Таюне була велика родимка, яка її зовсім не прикрашала. Декілька років назад Таїсія видалила утворення і зараз навіть не залишилось сліду від маніпуляції на її обличчі.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.