47-річна Могилевська заговорила про новорічні дива та зізналась, яке бажання загадала: “Хочу завагітніти”

Схоже, бажання багатьох шанувальників скоро справдиться. Відома українська співачка зізналась, що у Новому році вона хоче знайти своє особисте щастя та створити родину

Особисте життя відомої української співачки турбує чималу кількість її шанувальників. Прихильники Наталії Могилевської ніби стали її рідними людьми, тому деякі з них щиро турбуються про те, що артистка досі не має чоловіка та дітей. Попри те, що в минулому Могилевська мала серйозні стосунки, знайти надійного чоловіка, який би залишався з нею до кінця життя, їй не вдалось. Проте, схоже, що у Новому році все складеться, як треба.

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про те, як Наталія Могилевська проговорилася про свого чоловіка, з яким живе разом. Зірка розповіла, за яких обставин вони познайомились, а також про те, через що їм разом довелося пройти. Зрештою, схоже, що все в житті української співачки складається дуже добре, адже в останньому дописі Могилевська заговорила про особисте щастя.

Відома українська співачка висловилась про Новий рік, а також свої очікування щодо нього
Відома українська співачка висловилась про Новий рік, а також свої очікування щодо нього

На особистій сторінці Наталії Могилевської у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис про новорічні бажання. Зірка поцікавилась у своїх шанувальників, яке бажання вони загадали у святкову ніч, а також розповіла про своє ставлення до цього. За зізнанням української співачки, вона усвідомила просту істину, що будувати будь-які плани – це смішити Бога. Втім, продовжила Могилевська, вона все-таки наважилась загадати бажання на майбутнє.

І крім нашої спільної мрії про перемогу, я мрію про особисте щастя

– підкреслила Наталія Могилевська.

Відома українська співачка розповіла в особистому блозі, про що мріє
Відома українська співачка розповіла в особистому блозі, про що мріє

У коментарях шанувальники також висловились про свої бажання, які вони загадували у новорічну ніч. Одна з підписниць Наталії Могилевської, схоже, має схожі мрії на своє майбутнє та хоче створити щасливу родину. Шанувальниця висловилась про те, що хоче завагітніти цьогоріч.

Коментар однієї з шанувальниць під новим дописом Могилевської
Коментар однієї з шанувальниць під новим дописом Могилевської

Крім того, підписники української співачки висловлювали й інші свої бажання. Майже всі писали про те, що бажають, аби в Україні якомога швидше настав мир. Ба більш, чимало шанувальників побажали Могилевській здійснення її мрій.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.