Молоду дружину Віктора Павліка розкритикували за фото з коханим зі зйомок Ліги сміху: “Не ображайтесь, але…”

Дружина відомого українського музиканта веде особистий блог в Інстаграмі, де час від часу підписники висловлюють свою критику в сторону дівчини. Цього разу фани розкритикували її фото з чоловіком

Катерина Репяхова стала четвертою дружиною відомого українського співака Віктора Павліка. Оскільки різниця у віці закоханих становить 29 років, публіка часто звертає на це увагу і критикує подружжя. Втім, попри всі коментарі недоброзичливців музикант і його дружина живуть щасливо та виховують сина Михайла. На всю критику Катерина Репяхова завжди реагує з усмішкою, адже вже давно звикла до подібного.

Цього разу ціллю для дорікань публіки став допис молодої блогерки, який вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість поділилась фотографіями зі столиці. Тоді разом зі своїм чоловіком Віктором Павліком Катерина Репяхова відвідала знімання популярного гумористичного телепроєкту “Ліга сміху”. Як повідомила дівчина в описі до опублікованих кадрів, творці шоу відновили знімання.

Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною на телепроєкті Ліга сміху
Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною на телепроєкті Ліга сміху

Катерина Репяхова зазначила, що її дуже надихає той факт, що попри повномасштабну війну та ризики обстрілів українці вміють створювати позитив навколо себе. Саме такими емоціями та думками молода зірка захотіла поділитись зі своїми шанувальниками.

На опублікованих кадрах Катерина Репяхова носила стильне вбрання. Дружина Віктора Павліка одягнула просторі штани світлого бежевого кольору та доповнила їх взуттям такого ж кольору. Для верху Катерина Репяхова обрала сіре худі, а завершила образ джинсовою курткою з теплою білою підкладкою. Сумочка через плече ідеально пасувала до образу блогерки.

Катерина Репяхова показала свій стильний образ
Катерина Репяхова показала свій стильний образ

Втім, не всім підписникам дружини Віктора Павліка вдалось розгледіти позитив у новій публікації дівчини. Дехто все-таки не втримався від в’їдливих коментарів про різницю у віці між закоханими. Так, одна з підписниць зазначила, що Репяхова з чоловіком виглядає, як папа з донькою. Блогерка іронічно поцікавилась, як же їй жити після цього коментаря, а підписниця продовжила і зазначила:

Не ображайтесь, але ви дуже молодо виглядаєте, любові і миру

Коментарі під дописом Каті Репяхової
Коментарі під дописом Каті Репяхової

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.