Марія Яремчук, Соня Кей, Лідія Ротару відмовилися від кар’єри на піку слави: що спонукало зірок покинути сцену

Знаменитості, яким вдалося дістатися зіркового олімпу, всіма силами намагаються втриматися на піку слави. Але деякі не витримують подібної гонитви і відмовляються від успіху.

Марія Яремчук

Про яскравий талант доньки Назарія Яремчука українці дізналися, коли дівчина брала участь у талант-шоу “Голос країни-2”. Під час сліпих прослуховувань до дівчини повернув крісло тільки один тренер Олександр Пономарьов. Під його наглядом Марічка дійшла до фіналу.

Згодом вона представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення 2014”, посівши доволі престижне 6-те місце. А вже у 2018-му Яремчук сповістила, що завершує співочу кар’єру. Своє рішення дівчина пояснила тим, що панічно боїться виходу на сцену і не може себе пересилити.

Лідія Ротару

Всі три сестри Софії Ротару гарно співали. Тільки найстарша Зіна після тифу осліпла і не могла виступати, а решта троє стали співачками. Про Софію і Ауріку ми багато чули. А от про Лідію мало хто пам’ятає. Між тим вона вдало виступала у “Черемоші”, мешкаючи в Чернівцях.

Коли підросла Ауріка, теж приїхала в обласний центр, і родички часто співали дуетом. Згодом найменша сестричка вийшла заміж і переїхала з чоловіком до столиці, де продовжила сольну кар’єру. А Лідія відмовилася від співів. Вони з чоловіком відкрили ресторан і зайнялися приватним підприємництвом.

Sonya Kay

Донька Лідії і племінниця Софії Ротару повторила життєвий шлях матері. Спочатку багато співала, видавала диски, завойовувала популярність. А потім зробила тривалу паузу, щоб вийти заміж. Та коли все, здавалося, вляглося, і можна було продовжувати музичну кар’єру, дівчина раптом заявила, що завершує свою творчість назавжди.

Перша перерва в роботі пов’язана з раптовою смертю батька Соні. Через це довелося спочатку змістити дату весілля, а потім розписатися тихо в родинному колі, не влаштовуючи гучну гулянку. А чим пояснити повне прощання зі сценою, незрозуміло. Sonya Kay з цього приводу не дала жодних пояснень.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.