Як нині виглядає 68-річна колишня киянка Любов Успенська: яку дурість збирається утнути зірка шансону

Любов Успенська, маючи цікаву життєву біографію, полюбляє дивувати шанувальників епатажними вчинками. Жінці вже 68 років, а вона поводиться, немов молода дівчина – то топлес загорає, то білизну під сукню забуває вдягти.

Здається, Люба-Любонька давно не зазирала у паспорт, оскільки поводиться не як жінка поважного віку. Зокрема, Успенська вийшла на сцену разом із донькою, при цьому вбравшись у прозору кофтину. Крізь тканину явно прозирав не лише бюстгальтер чорного кольору, а й складочки на шкірі, що свідчили про кілька зайвих кілограмів. Подібної вульгарності не оцінили навіть палкі шанувальники.

Любов Успенська полюбляє відверті вбрання

Якось Любов Залманівна викликала усміх у прихильників, виклавши в мережу чергове відео, де наспівувала пісеньку про горілку. Та ніхто не зважив на вокальні дані жінки, а от те, що обличчя після ін’єкцій в Успенської налилося мов кавун, помітили всі.

Та Любаня й не думала зупинятися на досягнутому, зізнавшись фанам, що не носить ані бюстгальтер, ані трусики. Мовляв, іноді купує гарну білизну, але вона валяється у шафі і не застосовується. На довершення жінка зізналася, що і на телепередачу прийшла в одній лише сукні.

Любов Успенська нічого не надіває під сукню

Світлини з пляжу, де зірка лежить на животі в одних купальних трусиках також наробили чималого ажіотажу в мережі. Успенська виправдовувалася, мовляв, у москві дуже мало сонця. Їй бракує вітаміну D, тому і змушена була максимально роздягтися.

Остання витівка співачки взагалі приголомшила широкий загал. Успенська надумала відмовитися від американського громадянства на користь російського. І це при тому, що народилася в Україні, а сама багато років мешкала в Америці. Шанувальники вирішили, що зірці “ботокс уже в мозок просочився”. Ще 2021 року зірка шансону виступала в Києві, співала дуетом з Настею Каменських і навіть побувала в гостях у NK.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?