Нікітюк закликала відомих колишніх мовчати про їхні стосунки: приховує кохання з Притулою, Дьоміним та іншими

Відома українська телеведуча звернулась до всіх своїх зіркових колишніх і закликала їх мовчати про спільне минуле. Стосунки з якими знаменитостями приховує Леся Нікітюк?

Нещодавно в особистому блозі відомої української телеведучої Лесі Нікітюк з’явились Історії, які сильно розбурхали Мережу. Так, знаменитість звернулась до своїх зіркових залицяльників і закликала їх ні в якому разі не зізнаватись у тому, що між ними було раніше. Леся Нікітюк звернулась, зокрема, до Сергія Притули, Слави Дьоміна та інших медійних чоловіків.

Леся Нікітюк з гумором оглянула останні новини шоубізнесу, в яких фігурує її ім’я поруч з іменами відомих українських чоловіків. Так, знаменитість жартома натякнула на романтичні стосунки зі своїми колегами, а деякі з них навіть підтримали гумор зірки.

Леся Нікітюк про своїх “колишніх”

Спершу знаменитість звернула увагу на новину про свого колегу, телеведучого Славу Дьоміна. Так, у статті йшлось про те, як чоловік в особистому блозі зізнався в стосунках з відомою українською ведучою, а публіка намагалась з’ясувати, хто ж це може бути. Найбільше підозр впало саме на Нікітюк, адже вона є чи не єдиною загадковою холостячкою в українському шоубізнесі. Так, зірка не стала нічого коментувати – Нікітюк просто прикріпила скріншот новини та залишила позначку профілю Дьоміна.

Леся Нікітюк звернулась до Слави Дьоміна
Леся Нікітюк звернулась до Слави Дьоміна

Не могла знаменитість оминути постать людини, з якою її “зводять” найчастіше. Так, Леся Нікітюк залишила заголовок новини про те, що Сергій Притула прокоментував свої стосунки з колегою. Телеведуча закликала його мовчати та навіть не думати про те, щоб розповідати всім правду. Проте, веселий смайлик в кінці звернення Нікітюк допоміг зрозуміти, що зірка жартує.

Нікітюк закликала Притулу мовчати про їхні стосунки
Нікітюк закликала Притулу мовчати про їхні стосунки

Відомий український актор і блогер Богдан Буше, виявляється, також мав стосунки з Лесею Нікітюк. Знаменитість опублікував на особистій сторінці в Інстаграмі фото з прикріпленим до нього скріншотом новини про їхнє “викриття” та зазначив, що їм з Нікітюк таки доведеться у всьому зізнатись. Леся зазначила, що вона рада, що публіка нарешті про все дізнається.

Нікітюк прокоментувала стосунки з Богданом Буше
Нікітюк прокоментувала стосунки з Богданом Буше

А ось блогер Олег Машуковський не втримався й зовсім вирішив “підіграти” чуткам про свій зв’язок з Нікітюк. Оскільки зірка нещодавно зізнався у нетрадиційній орієнтації, шанувальники цікавились, чи зустрічався він колись з жінкою. Машуковський жартома зазначив, що це була Нікітюк.

Машуковський жартома зізнався у стосунках з Нікітюк
Машуковський жартома зізнався у стосунках з Нікітюк

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.