Оля Полякова розповіла, як принизила Ані Лорак і публічно її вилаяла: “Нехай тепер з цим живе”

Українська співачка Оля Полякова у Ютуб-шоу "Дорослі дівчатка" розповіла, як ще до початку повномасштабної війни в Україні висказала співачці-зрадниці Ані Лорак все, що про неї думає.

Українська співачка Оля Полякова відома своєю скандальністю та невмінням промовчати. Публіка обговорювала не один скандал за участю артистки. Втім, про кумедну історію зі співачкою-зрадницею Ані Лорак публіка до цього часу не знала.

В останньому випуску Ютуб-шоу “Дорослі дівчатка” Оля Полякова розповіла, як ще до повномасштабної війни висказала Ані Лорак все, що про неї думає.

Трапилося це після того, як у 2021 році Ані Лорак вперше за багато років виступила з сольним концертом в Україні, а саме у місті Одеса. Після концерту Ані Лорак оприлюднила в соціальних мережах відео з виступу, яке і побачила Полякова. Оля, яка вже давно недолюблює Ані Лорак, хотіла переслати це відео своєму менеджеру і поділитися своїми думками.

Беру і пишу: “Ти дивися, яка с*ка, повернулася, буде вона тут зали збирати. Ноги криві, костюми гі**о, співає погано як параша

, – пригадала Полякова.

Оля Полякова розповіла, як принизила Ані Лорак і публічно її вилаяла
Оля Полякова розповіла, як принизила Ані Лорак і публічно її вилаяла

Втім, це повідомлення Полякова випадково відправила не своєму менеджеру, а самій Ані Лорак. Повідомлення тут же було прочитане.

Полякова одразу зателефонувала своєму менеджеру і розповіла, що накоїла. Чоловік пообіцяв все виправити і взяти “провину на себе”.

Полякова з гумором згадує ту ситуацію, але запевняє, що зараз готова підписатися під кожним своїм словом і вважає, що на всі ті лайливі слова Ані Лорак цілком заслужила.

Співведуча Полкової Маша Єфросініна погодилась з думкою своєї подруги.

Нагадаємо, Ані Лорак з 2014 року живе і працює в росії. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка вирішила просто мовчати про події, а з росії виїжджати вона навіть не планує. Лорак намагається бути “поза політикою”, втім наразі це неможливо, адже своєю мовчазною позицією співачка підтримує геноцид українців.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.