Катерина Осадча придбала триповерховий будинок на Франківщині для сиріт з Луганщини: фото будівлі вражають

Відома українська телеведуча та благодійниця завершила справу, яку почала ще восени. Як виглядає новий будинок мрії, яким Осадча забезпечила родину з Луганщини?

На початку осені одна з найвідоміших українських телеведучих оголосила про збір коштів для придбання нового будинку для родини з Луганської області. Так, Катерина Осадча заручилась підтримкою благодійного фонду “Твоя опора” та почала збирати 3,2 мільйона гривень для купівлі житла, яким хотіла забезпечити багатодітну родину з Рубіжного.

Подружжя Целухіних свого часу вирішило стати дитячим будинком сімейного типу та взяло на виховання дев’ятьох діток-сиріт. У подружжя також було двоє своїх дітей. Мешкала родина у великому будинку в Луганській області, а збудували сімейне житло вона власними руками. Проте, після початку повномасштабної війни їхній дім було зруйновано.

Катерина Осадча придбала будинок родині Целухіних з Луганської області
Катерина Осадча придбала будинок родині Целухіних з Луганської області

Історія родини Целухіних

Після початку повномасштабного вторгнення сімейство вирішило залишитись у стінах власного будинку, адже були впевнені, що рідна домівка наділяє їх особливою енергією, а будинок захищає від горя. Проте, коли дитина Целухіних отримала поранення, вони вирішили евакуюватись. Голова сімейства, Віталій, залишився в Рубіжному, аби охороняти власний дім, а мати вивезла дітей далі від страшної війни.

Як виглядає новий будинок родини Целухіних, який їм купила Осадча
Як виглядає новий будинок родини Целухіних, який їм купила Осадча

Пізніше родину сколихнула страшна новина – в результаті обстрілу Віталій Целухін загинув, а їхній дім згорів. Ірина, дружина покійного чоловіка, а також мати одинадцятьох дітей, залишилась без коханого, який довгі роки був поруч з нею, і без даху над головою. Єдине, заради чого жінка продовжувала боротись – це її діти.

Тоді Катерина Осадча вирішила допомогти родині Целухіних і за місяць зуміла заручитись підтримкою благодійного фонду, а також українських та іноземних інвесторів. Разом вони зібрали суму, яка перевищила потрібні 3,2. Через декілька місяців сімейство вже заселилось до свого нового будинку на Івано-Франківщині.

Родина Целухіних зустріла різдвяні свята у новому будинку
Родина Целухіних зустріла різдвяні свята у новому будинку

Новорічні та різдвяні свята Целухіни зустрічали у триповерховому будинку, де кожному члену родини вистачить місця.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.