У Бориса Мойсеєва немає прямих спадкоємців: кому дістанеться все добро – Орбакайте, продюсеру чи рідному брату

Не встигло тіло Бориса Мойсеєва захолонути, як почалися пристрасті з поділом майна шоумена. Оскільки дружини і дітей у чоловік ніколи не було, старші брати начебто мають право на отримання численної нерухомості. Але це не зовсім так.

У Бориса Мойсеєва, який помер 27 вересня 2022 року, було двоє братів – Леонід і Маркс Толкач. З Льонею Боря давно не підтримував стосунків. Маркс мешкає в Канаді, то рідні люди практично не зустрічалися.

Оскільки останні 10 років, поки Мойсеєв хворів, про нього дбали не родичі, а друзі, то і спадок чоловік вирішив розділити між ними. Зокрема, доньці Алли Пугачової Христині Орбакайте блондин переписав свою шикарну квартиру в Юрмалі, яку оцінюють приблизно в 150 тис.євро.

Бориса Мойсеєва поховали на Троєкурівському кладовищі в москві

Концертному директору Сергію Гороху, який завжди був поруч у скрутні хвилини, дісталася квартира в Москві. Є ще апартаменти в Болгарії, але поки невідомо, хто їх успадкує.

Маркс Толкач не згодився з волею небіжчика, бо вважає, що теж має право на частку спадщини. Чоловік вирішив добиватися правди через суд. От тільки навряд чи в нього щось вийде.

Орбакайте отримала квартиру від Мойсеєва ще кілька років тому. З Гороховим Борис підписав договір довічної ренти. Директор сплачував комірне, купував ліки і продукти, а після смерті хазяїна, згідно з документами, квартира на Краснопролетарській вартістю 70 млн.руб. стала його законною власністю.

За життя Борис Мойсеєв дружив із Аллою Пугачовою, а її доньку Христину просто обожнював

Існує ще один документ, підписаний артистом за життя. Борис Михайлович висловив заборону на успадкування братом свого майна. Тож чи вдасться родичу щось відсудити, велике питання. Він збирається довести в суді, що Борис підписав подібні папери під примусом.

З Примадонною талановитий танцюрист подружився ще у 80-их роках. Алла Борисівна підтримувала товариша після інсульту і часткового паралічу. Поховання Мойсеєва обійшлося приблизно в півмільйона рублів. Подейкують, що Пугачова фінансово взяла участь, але на самому похороні не була, оскільки спішно виїхала в Ізраїль.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.