Яку сукню одягне Катерина Лозовицька на весілля з холостяком Алексом Топольським: “Я не можу їх порахувати”

До участі в шоу "Холостяк 12" Катерина Лозовицька брала участь у модельному бізнесі. Тож довелося переміряти чимало не лише вечірніх, але й весільних суконь. Можливо, одна з них згодиться дівчині для застосування на власному весіллі.

Переважна більшість фанів Холостяка була певна, що переможе Саша Мудра, але сталося не так. Перемогу відзначила якраз Катерина Лозовицька. Саме її Алекс Топольський обрав собі у партнерки. У п’ятницю у постшоу ми дізнаємося, як склалися стосунки молодят після завершення знімань. А поки що зазирнемо у гардероб щасливої дівчини і поцікавимося, скільки в ньому весільних суконь.

Катря постійно викладає моделі гарних вбрань у своєму акаунті в Інстаграмі і щиро радіє, коли шанувальниці замовляють саме ці зразки в каталозі. Навіть цікавиться, яка з моделей більше прийшлася до снаги потенційним нареченим. І дівчата вказують у коментах уподобану цифру, а ще цікавляться у дівчини:

“Плаття всі чудові. Ну, як можна бути такою бездоганно красивою?”

“Ви неймовірна красуня!”

“Головне – мати власну весільну сукню, в якій ви, Катерино, вийдете заміж”.

“Шикарна, просто неймовірно красива!”

“Ви дуже гарна. Всі сукні дуже гарні. Вам всі сукні пасують”.

Чому Алекс обрав Катерину

Головний герой шоу вирішив пояснити причини свого вибору в фіналі “Холостяка”. Від Саші Мудрої бізнесмен вирішив відмовитися, оскільки у житті вже мав подібні стосунки з дівчиною, яка весь час втрапляла в якісь пригоди. Тоді молодик ще не замислювався над сімейними цінностями, тож сприймав подругу як можливість весело провести час.

Тепер же мріє зовсім про інше – щоб було затишне гніздечко, де на нього буде чекати кохана жінка. На його думку, саме Катерина спроможна забезпечити затишок і спокій в оселі, куди він її приведе. Напевно, до такої думки холостяк схилився, уважно вивчаючи пости кандидатки в Інсті, де Лозовицька викладала світлини з їхніх побачень у рамках шоу і ділилася власними думками.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.