Максим Галкін несподівано сповістив про втрату: чоловік 73-річної Алли Пугачової поділився горем

У своєму Інстаграм-акаунті 46-річний гуморист Максим Галкін зі скорботою сповістив про непоправну втрату. Пішла з життя видатна актриса Інна Чурікова.

Народна артистка СРСР кілька місяців не дожила до 80-річчя. Жінка давно хворіла, а тепер в Інни Михайлівни зупинилося серце. З Чуріковою Максим перетинався на знімальному майданчику стрічки “Благословіть жінку”. Згодом він запросив імениту актрису на шоу “Сьогодні ввечері”, коли був там ведучим.

Чоловік Алли Пугачової не вірить у те, що сталося:

Неймовірна, талановита, неповторна актриса. Їй були по силі всі жанри. Їй підкорялася сцена, її любила кінокамера. Дякую за ваші ролі і незабутні зустрічі!

Не забув “іноагент” висловити співчуття рідним і близьким Інни Чурікової. Між тим далеко не всі підписники Галкіна розділили його сум із приводу смерті знаменитості. Звісно, траплялися слова підтримки:

Геніальна!

Вічна пам’ять Великій актрисі.

Та декому було незрозуміло, чому на цьому місці не опинився російський тиран, тим паче після руйнування багатоповерхівки в Дніпрі з купою жертв:

Коли вже за пу прочитаємо? Сьогодні знову масований ракетний по Україні. Коли вже бумеранг спрацює?

Чекали, що здохне Бісогон, а померла Чурікова. Щось із цим світом не так.

Неможливо. Мруть не ті, а ті не мруть.

Інна Чурікова з дитинства мріяла бути актрисою, але ні до МХАТу, ні до Щуки її не взяли через неформатну зовнішність. А от у Щепкінському училищі роздивилися потенціал абітурієнтки. І вона закінчила навчання з червоним дипломом.

Після гри у казці “Морозко” молода актриса хотіла навіть розпрощатися з кінокар’єрою. Та стрималася і після того зіграла чимало цікавих неординарних персонажів. Чоловік актриси Гліб Панфілов частенько виділяв ролі для дружини, зокрема, здійснив її давню мрію зіграти Жанну Д’Арк.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.