Христина Орбакайте подарувала чоловіку на день народження доньку: “Іменинник зі своїм подаруночком”

Відома співачка Христина Орбакайте щаслива в шлюбі з бізнесменом Михайлом Земцовим, з яким живе в США. Зірка підготувала особливий подарунок чоловіку на день народження.

В 2005 році Орбакайте вийшла заміж за американського стоматолога і підприємця Михайла Земцова, який молодший на 7 років. Для доньки Алли Борисівни Пугачової це перший офіційно зареєстрований шлюб, з колишніми чоловіками Володимиром Пресняковим і Русланом Байсаровим знаменитість не була розписана.

Закохані одружились в Маямі, а в 2012 році у них народилась дочка Клавдія Земцова. Ім’я для дівчинки Христина обирала так, щоб воно гарно звучало російською і англійською мовою, тому що сім’я живе в Сполучених Штатах Америки. Клава пішла в маму артистизмом і вмінням триматись перед камерами, вже в 2 роки вона дебютувала в її кліпі на пісню “Московська осінь”. Дівчинка виросла дуже гарною і може похизуватись модельними параметрами.

Христина Орбакайте подарувала чоловіку на день народження доньку
Христина Орбакайте подарувала чоловіку на день народження доньку

15 січня чоловік Христини Орбакайте відсвяткував свій 45-й день народження. Артистка зворушливо привітала коханого зі святом в Інстаграм-блозі, опублікувавши знімок Михайла Земцова з дочкою. Кадр зроблений на березі океану, тато тримає Клаву на руках.

Іменинник зі своїм подаруночком

, – підписала фотографію Орбакайте.

Нагадаємо, також у Христини Орбакайте є два дорослих сина. Найстаршого Микиту вона народила від союзу з Володимиром Пресняковим. Вдруге матір’ю дочка Алли Пугачової стала у відносинах з чеченським підприємцем Русланом Байсаровим, якому народила сина Дені. Між ними в 2009 році виник скандал — екс-пара ділила право опіки над спільною дитиною. Суд наділив обох батьків правом опіки, Дені жив по черзі з батьком і матір’ю.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.