Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра видала сценарій шоу під час прощання з Топольським: не була закохана

Минулої п'ятниці відбулась прем'єра фінального випуску популярного телепроєкту про кохання. Останній епізод вразив навіть тих глядачів, які раніше на всі скандали реагували спокійно

Холостяк – популярне в Україні реаліті-шоу, яке було адаптоване з американського варіанту. Телеглядачі швидко полюбили проєкт за його вміння інтригувати та тримати в напрузі до самого завершення, проте крайній сезон шоу здивував навіть тих, хто завжди був байдужим до такого формату. Зокрема, мережу сколихнула поведінка фіналістки Холостяка-12 Саші Мудрої. Дівчина натякнула на свою нещирість під час прощальної промови.

Саша Мудра про почуття до Топольського

У фіналі Холостяка-12 перемогла конкурентка Саші Мудрої Катерина Лозовицька. Алекс Топольський зізнався в почуттях до дівчини та висловив своє бажання будувати з нею стосунки з розрахунком на майбутнє створення родини. Іншій фіналістці телепроєкту, Мудрій, чоловік відмовив та пояснив це тим, що вона здається йому не готовою до серйозних стосунків.

Алекс Топольський і Катерина Лозовицька залишились разом після Холостяка-12
Алекс Топольський і Катерина Лозовицька залишились разом після Холостяка-12

Після того, як головний герой крайнього сезону реаліті-шоу провів Сашу Мудру до автомобіля, який мав її відвезти зі знімання шоу, дівчина висловилась про свої почуття до нього. Так, ексучасниця проєкту, зокрема, прокоментувала своє зізнання в почуттях до Топольського. Дівчина натякнула, що кохання нічого не означає для неї, оскільки “сьогодні закохана, завтра не закохана”.

Пізніше дівчина повторно висловилась стосовно свого програшу. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм вона заявила, що навіть не очікувала, що Алекс Топольський відмовить їй після всього, що було між ними. Вибір чоловіка дівчина назвала помилковим та зазначила, що на неї попереду чекає лише найкраще.

Саша Мудра неоднозначно відреагувала на свій програш у шоу Холостяк-12
Саша Мудра неоднозначно відреагувала на свій програш у шоу Холостяк-12

Разом з тим, зважаючи на запальний характер ексучасниці популярного телепроєкту, можна припустити, що таким чином дівчина намагалась не показати своїх справжніх емоцій – смутку та розчарування через виліт з проєкту. Саша Мудра завжди відрізнялась зухвалою та іноді навіть різкою поведінкою, тому захисна реакція у вигляді байдужості до того, що відбувається – цілком ймовірне пояснення її поведінки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.