У Каті Осадчої з’явився новий SMM-менеджер: змалку привчає молодшого сина заробляти гроші в Інтернеті

Українська телеведуча повідомила в особистому блозі, яку посаду в її бізнесі займає молодший син. Виявляється, батьки вже змалку привчають дитину працювати та заробляти власні кошти

Катерина Осадча, відома українська телеведуча та благодійниця, відома не лише своєю основною професійною діяльністю, а й веденням особистого блогу. Майже завжди блогери користуються послугами SMM-менеджерів, які допомагають правильно працювати зі сторінками в соціальних мережах. Втім, схоже, що в бізнесі Катерини Осадчої панує сімейна ідилія.

Так, на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась “артхаусна” фотографія з загадковим підписом. Виявилось, що наймолодший син знаменитості взяв мамин телефон, аби навчити її правильно вести особистий блог.

Нова Інстаграм-історія з особистої сторінки Осадчі в соцмережі
Нова Інстаграм-історія з особистої сторінки Осадчі в соцмережі

Пізніше знаменитість таки пояснила, чим зумовлена цікава фотографія зі ствердженням “Ви – борщ”. З’ясувалось, що поки Катерина Осадча відволіклась на хатні справи, півторарічний Данило скористався можливістю та “викрав” телефон своєї мами. Відома українська ведуча зазначила, що через нову опубліковану Історію їй навіть захотілось з’їсти борщу.

Катерина Осадча пояснила незрозумілу Історію в особистому блозі
Катерина Осадча пояснила незрозумілу Історію в особистому блозі

Крім того, українська телеведуча назвала посаду, яку обіймає її молодший син. Так, Катерина Осадча назвала Данила своїм домашнім SMM-спеціалістом. Схоже, що хлопець у віці півтора року виявився таким допитливим, що не зміг оминути увагою мамин блог в Інстаграмі.

Катерина Осадча також зізналась, що вона навіть не знає, чого очікувати далі, якщо вже в такому віці її маленький син проявляє ініціативу творити та вивчати все, що його оточує. Схоже, що в родині Осадчої та Горбунова зростає ще один ведучий або ж представник іншої творчої професії.

Українська телеведуча прокоментувала опубліковану сином Історію
Українська телеведуча прокоментувала опубліковану сином Історію

Катерина Осадча також зізналась, що війна навчила її та інших членів родини шукати радість та позитив у найменших проявах буденності. Зірка зазначила, що прояв творчості та ініціативності її молодшого сина – це така дрібниця на тлі всього, що відбувається. Втім, продовжила Катерина Осадча, це допомогло кожному хоч секунду посміятись.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.